Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Garden Suite 2

Burgh-Haamstede

€ 189.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's

Omschrijving

Kenmerken

Media

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief

  Omschrijving

  Zó dicht bij het Noordzeestrand, aan de rand van de Domaniale bossen en de Zeepeduinen. Burgh-Haamstede is de plek om te genieten van lange weekends en heerlijke vakanties. Wie een Garden Suite koopt, doet dat om te genieten van zeer aantrekkelijk rendement. Wilt u zelf ter plaatse genieten van uw Garden Suite? Drie weken per jaar kunt u zelf verblijven in uw prachtige bezit. Hoe dan ook: geniet in ieder geval 15 jaar lang van uw rendement van 5%!

  Op een unieke plek aan de Hogeweg van Burgh-Haamstede, grenzend aan het natuurgebied de Kop van Schouwen, wordt op de plaats van een voormalige manege het boutique-hotel Ter Zand gerealiseerd. Een bijzonder hotel met een luxueuze en intieme sfeer en vooral: een bijzondere eigen stijl. Voldoende voorzieningen waaronder een restaurant en lounge. Daarachter worden 32 Garden Suites ontwikkeld, bedoeld om optimaal van al het moois van Zeeland te genieten en niet in de laatste plaats de lonkende bossen, duinen en stranden die direct grenzen aan deze unieke, zeer gewilde toplocatie. Een ideale locatie voor toeristen dus!

  De Garden Suites van Ter Zand zijn allemaal even aantrekkelijk geprijsd. Prijzen bedragen € 189.000,- excl. btw en incl. inventaris en worden aangeboden op eigen grond, constructie appartementsrechten. De laatste Garden Suites gaan in verkoop, dus bij interesse komen we graag snel met u in contact!

  Garden suites die de buitenwereld doen vergeten en zorgen dat men volledig tot rust komt. Gebouwd in een moderne architectuur met een vleugje nostalgie en gebruik van natuurlijke materialen. De Garden suites staan met de ruggen tegen elkaar op speelse wijze verspreid in het landschap. De garantie voor een optimale privacy.

  De Garden suites worden omgeven door fraaie tuinen, zorgvuldig aangelegd door een landschapsarchitect, passend bij de landelijke omgeving. Het achter de Garden suites gelegen terrein wordt ingericht als natuurgebied met wandelpaden. Zo kunt u heerlijk ontspannen in het groen.

  Het eiland Schouwen-Duiveland mag zich verheugen in een grote populariteit. Daarom betaalt een investering in deze vakantieomgeving bij uitstek zich altijd terug. In een aantrekkelijk direct en indirect rendement, waar het ervaren management van Hotels by Sheetz iedere dag haar schouders onder zet.

  Let op, de prijzen van de suites zijn exclusief BTW, de suites worden vrij op naam verkocht.

  Verwachte planning
  De start van het hoofdgebouw is april 2020 aangevangen. De Garden suites zullen in de loop van 2020 worden gebouwd. Er zal normaliter gebruik gemaakt worden van een standaard koopovereenkomst voor de grond en een aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw. De suites worden naar verwachting circa april 2021 opgeleverd.

  Interesse? Laat het ons weten!

  Kenmerken

  Bouwjaar

  2020

  Wonen

  0 m2

  Kamers

  1

  Perceel

  15.118 m2
  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer