Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Avalon bouwnummer 5

Colijnsplaat

€ 262.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's

Omschrijving

Kenmerken

Media

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief

  Omschrijving

  Op een fijne locatie in Colijnsplaat gaat de verkoop van dit mooie project van start. Bij de Ringweg en de Valle in Colijnsplaat worden vijf woningen ontwikkeld met een mogelijkheid tot een levensloopbestendig programma! Daarnaast zijn de woningen voorzien van de nieuwbouw luxe van deze tijd: vloerverwarming, warmtepomp, HR++ beglazing, volledig geïsoleerd, kunststof kozijnen en nog veel meer...

  De woningen volgen het straatverloop waardoor het goed aansluit op de omgeving. Door de verspringingen in het gevelbeeld, de hoogteverschillen en de contrasterende materialen is een subtiel gevelbeeld ontstaan dat past bij de omliggende vrijstaande woningen. U heeft de keuze uit een levensloop bestendig programma maar het is ook zeer geschikt voor gezinnen door te kiezen voor de dakopbouw.

  De kavels hebben een speelse indeling en verschillen ieder van oppervlakte. Op ieder kavel is een ruime oprit waar u tenminste twee auto's op kunt plaatsen.

  Standaard indeling AVALON: levensloopbestendig
  Een bungalow zonder dakopbouw, met een volledig woonprogramma op de begane grond. U komt binnen via de hal waar zich de meterkast en de technische ruimte (voorzien van warmtepomp) bevindt. Ook vindt u hier de toegang naar de wc. De woonkamer heeft een fijne ruime zithoek en gaat over in een open keuken met standaard voorziening van een opzet voor een kookeiland. Hier loopt u door zo via de schuifdeur naar buiten, met een fijne tuin zuid gericht! Via deze kamer bereikt u ook de slaapkamer via een schuifdeur. Via de slaapkamer kunt u tevens de achtertuin bereiken of de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel, opstelplaats voor wasmachine en droger.

  Extra mogelijkheden:
  Type B: 1 meter uitbouw
  Type BB: 2,5 meter uitbouw
  Type C: kleine dakopbouw met extra slaapkamer en badkamer (110 m2 woonoppervlakte)
  Type D: grote dakopbouw met 3 extra slaapkamers en badkamer (138 m2 woonoppervlakte)

  Voor de keuken is geen stelpost opgenomen. Wel wordt de woning met volledig afgewerkte badkamer en toilet afgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

  Meer informatie? Neem snel contact met ons op!

  Omgeving
  Het plan bevindt zich in in één van de mooiste plekjes. Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Door de centrale ligging heeft het dorp een snelle bereikbaarheid, niet alleen ten opzichte van historische steden als Zierikzee of Goes, maar ook noordwaarts richting Rotterdam en zuidwaarts richting België. Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water. Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Het Oosterschelde gebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer. Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

  Kenmerken

  Bouwjaar

  2020

  Wonen

  0 m2

  Kamers

  2

  Perceel

  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer