Donderdag 8 juni 2023 zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten. Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type Csp 19

Zierikzee

€ 510.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's
kenmerken

Kenmerken

video

Media

layout

Plattegronden

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief  Omschrijving

  De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

  OMSCHRIJVING TYPE C
  Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het C-type appartement heeft een woonoppervlakte van 108 m² en een buitenruimte van 9 óf 10 m². Het hoekappartement krijgt via het balkon en de grote ramen extra veel licht binnen. Zo oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

  Balkon op zuidoosten of zuidwesten
  Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon met uitzicht op de Emil Sandströmweg. Afhankelijk van welke van de 5 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het zuidoosten of het zuidwesten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage. Volop genieten van de (avond)zon!

  Open woonkeuken en oase van licht
  Wanneer u het appartement via de voordeur en de hal binnenkomt, treft u de woonkamer, de open woonkeuken met kookeiland én een oase van licht aan. Dit met name door de schuifpui richting het balkon. Het zitgedeelte grenst aan uw sfeervolle balkon.

  Twee slaapkamers, ruime badkamer en berging
  Het appartement beschikt over 2 (slaap)kamers. Via een centrale ruimte grenzen ze beiden aan de ruime badkamer. In de hal is nog een separaat toilet voorzien. De berging bereikt u via de keuken.

  Energiezuinig en comfortabel
  De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
  - Lucht warmtepomp inclusief koeling
  - Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
  - Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
  - WTW-installatie
  - Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

  NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
  Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

  Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

  Kenmerken

  bouwjaar

  Bouwjaar

  2022
  Wonen

  Wonen

  108 m2
  kamers

  Kamers

  3
  perceel

  Perceel

  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer
  banner afbeelding