Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Project Noordhoek

Omschrijving

Let op: inschrijftermijn t/m 21 juli 2021.

Het is zover! De verkoop van Project Noordhoek in Burgh-Haamstede is van start.

Duurzaam en gasloos wonen aan de Zeeuwse Kust. Het unieke nieuwbouwproject Noordhoek realiseert 4 stijlvolle vrijstaande woningen en is klaar voor de toekomst. Optimaal geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en volledig gasloos wonen op een toplocatie aan de kust.

Uniek wonen aan de Zeeuwse Kust
Middenin de kern van Burgh-Haamstede worden de stijlvolle woningen van Project Noordhoek gerealiseerd. Nieuw te bouwen vrijstaande woningen in de oude kern van Burgh-Haamstede, dat is uniek. Op zo’n uitmuntende locatie nieuw wonen aan de Zeeuwse kust komt niet vaak voorbij. Volledig passend in het prachtige straatbeeld van de Burghseweg prijken straks de stijlvolle woningen met volledig woonprogramma op de begane grond. Achter de woningen zijn verrassend diepe en zonnige tuinen, een eigen oprit maakt het compleet.

Duurzaam comfort
Een optimaal woongenot wordt behaald door een duurzaam comfort. Onderhoudsvrij en met een zeer luxe afwerkingsniveau aan de buitenzijde worden de woningen opgeleverd. De woningen worden opgeleverd inclusief zonnepanelen en de kozijnen zijn van kunststof.

De toekomst: gasloos wonen
Volledig gasloos wonen is de toekomst en project Noordhoek heeft het. Door middel van een luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming worden de woningen volledig verwarmd. De luchtwarmtepomp haalt zijn warmte uit de buitenlucht. De installatie is voorzien van een royale boiler voor warm water zodat je nooit zonder zit. Door de hoge isolatiewaarde zal het een zeer comfortabel woonklimaat geven in de woningen.

Algemene kenmerken Project Noordhoek:
- Gebruiksoppervlakte van maar liefst 152 m2 tot 155 m2
- Perceeloppervlakte van ca. 574 m2 tot maar liefst 868 m2
- Woonprogramma op de begane grond
- Zeer hoge isolatiewaarde en gasloos
- Middenin de kern van Burgh-Haamstede

Enthousiast geworden? Neem contact op met ons verkoopteam of bezoek de projectwebsite. Ons verkoopteam bestaat uit: Bijkerk Makelaardij en DELTA makelaardij. Ze staan voor je klaar!

Let op de inschrijfprocedure loopt t/m woensdag 21 juli 2021.

Soort woningen

Bekijk nieuwbouw
Type 1 Zuid
Burgh-Haamstede
€ 738.000,- - € 738.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type 3 Oost
Burgh-Haamstede
€ 668.000,- - € 668.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type 4 Noord
Burgh-Haamstede
€ 688.000,- - € 688.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type 2 West
Burgh-Haamstede
€ 778.000,- - € 778.000,-

Specifieke wensen? Plaats een zoekopdracht, dan kunnen wij je helpen.

Lees meer