Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Sprengerheide lodges Veluwe

Home
>
Nieuwbouw
>
Sprengerheide lodges Veluwe

Omschrijving

- 104 vrijstaande boslodges op een nieuw park in het rijke natuurgebied van Epe
- In een bosrijke omgeving van het rijke natuurgebied van Epe
- Zeer interessante investering voor de belegger! Met eigen gebruik mogelijkheden.

Op een unieke locatie aan de hoge Veluwe, in het rijke natuurgebied van Epe, vind je Landal Sprengerheide. Op deze unieke locatie, midden in de natuur, wordt een autovrij park met in totaal 104 riante boslodges gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 33 duurzame en vrijstaande 4 en 6-persoons recreatiewoningen op riante kavels. De kavels worden verdeeld middels een appartementsrecht, je wordt een kadastrale eigenaar. Aan duurzaamheid is ook gedacht, alle lodges worden ecologisch gebouwd en er zijn laadpalen aanwezig.

Deze boslodges zijn uitblinkers in afwerking én in comfort: van de moderne keuken met ATAG apparatuur tot de luxe afwerkingsdetails in de badkamer! Elke woning heeft een groot overdekt terras met Green Egg buitenkeuken en vloerverwarming. Voor extra luxe zijn er ook een aantal met een plonspool of hottub. Het is hier ongestoord recreëren in luxe in een duurzame, moderne boslodge mét de vrije natuur aan jouw voordeur.

Voorzieningen
In het vakantiepark zijn er diverse voorzieningen te vinden, waaronder een kinderspeelruimte, fietsverhuur, wasserette, diverse speelplaatsen en een receptie met horecapunt/koffie corner waar er tevens een hapje kan worden gegeten. Rust, luxe, natuur, het is in alle seizoenen interessant om hier te verblijven.

De omgeving
Met natuurgebieden als de Renderklippen, het Heerderstrand en de kinderbelevingspaden van ‘t Eperholt zijn er talloze bezienswaardigheden voor het hele gezin te vinden. Via de eindeloze fiets- en wandelnetwerken ontdek je al het wild dat de omgeving te bieden heeft. De Big Five van Nederland – de vos, das, ree, wild zwijn en het edelhert – vind je allemaal in de omgeving van Epe. Om nog maar te zwijgen over de honderden vogelsoorten die de omgeving verrijken met hun vrolijke gezang!

Met zoveel natuur en voorzieningen in de buurt is er altijd weer wat nieuws te ontdekken. Toch kun je de rust van de natuur ook inruilen voor het bruisende stadsleven. Zo ligt Sprengerheide op een half uurtje afstand van gezellige hanzesteden als Deventer, Zwolle, Zutphen en Elburg. Charmante steden met een rijke historie en een ligging aan het water. Hier kun je heerlijk op ontdekkingsreis gaan naar de verschillende monumenten, musea en karakteristieke panden.

Verhuur en beheer
Vakantiepark Landal Sprengerheide is tot stand gekomen onder de ontwikkeling van Bosresorts bv. Zij stellen de beleving van de toekomstige gebruiker centraal en combineert deze aanpak met 40 jaar ervaring in de recreatieve sector. Bij Landal Sprengerheide kun je rekenen op volledige ontzorging. De verhuur van de accommodatie is verplicht en valt onder het professionele beheer van Landal Greenparks, de grootste verhuurder van vakantiewoningen in heel Nederland. Bij de bouw van deze recreatiewoningen wordt er gehoor gegeven aan de maatschappelijke oproep naar duurzaam bouwen. Dit maakt dat er een uitstekende rendementsbasis ontstaat met indicatieve rendementen variërend van 5,2 % tot 6,4 %.

Dit nieuwbouwproject wordt aangeboden via de Vakantiemakelaar. We brengen u graag in contact.

Soort woningen