Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Noorderpolder Noorderlofts appartementen Zierikzee

Omschrijving

START VERKOOP 1E KWARTAAL 2021! MAAK ALVAST UW INTERESSE KENBAAR.

Noorderpolder Zierikzee
De Zierikzeese Noorderpolder is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op Zweedse architectuur, dankzij het nabijgelegen door Zweden aan Schouwen-Duiveland geschonken ziekenhuis, na de watersnoodramp van 1953.

Noorderlofts appartementen
Appartementen zijn zeer gewild in Noorderpolder. De snelle verkoop van Sandström bewijst dat. Met Noorderlofts komt er nu ook een appartementengebouw voor een doelgroep die meer ruimte, luxe en comfort wenst. Deze exclusieve en stijlvolle ontwikkeling aan de waterrand van Noorderpolder telt (slechts) negen appartementen. Lofts, gezien de enorme leefruimte die de appartementen bieden. Concessies worden hier niet gedaan. Niet in ruimte, niet in kwaliteit, niet in veiligheid. Zo kunt u altijd meerdere gasten ontvangen, bieden de balkons meer dan voldoende buitenruimte en biedt de eigen parkeerkelder u via de lift praktische toegang tot uw appartement.

Van Noorderlofts is een lijvige brochure in de maak vol prachtige impressies van het exterieur én de interieurs, maar ook met plattegronden van de verschillende appartementen. Meld uw belangstelling bij één van de betrokken makelaars en ontvang de brochure na openbaring als eerste.

Soort woningen