Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Kadewoningen

Hellevoetsluis

€ 659.000,- - € 749.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

Meer dan 90% verkocht, nog enkele bouwnummers beschikbaar!

Check alle ins en outs op de projectwebsite!

TYPE KADEWONINGEN
Zoekt u iets speciaals? Aan de flaneerzone in Veerhaven komen 8 geweldige kadewoningen. Stoer, enorm ruim en met legio indelingsmogelijkheden. Deze kadewoning is nog beschikbaar! Rond het ruime terras komt een lage groene haag, waardoor u uit het zicht zit en voldoende privacy heeft. De 'flaneerzone' ligt een paar treden lager. Geniet tot in de late uurtjes van de zon, en kijk over de haag op het water uit. Het gevoel van heerlijk buitenleven, zonder de zorgen om het onderhoud. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers en de 3e verdieping is vrij indeelbaar. Komt hier onder dat leuke schuine dak de lang gedroomde master bedroom met inloopkast en badkamer en suite?

Enkele headlines:
- € 659.000 v.o.n.
- Tuinopp. 20 m²
- 4 slaapkamers
- Zonoriëntatie tuin: west
- Inclusief warmtepomp, vloerverwarming en 4 zonnepanelen
- Optioneel: kleine of grote vide , extra zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd en volgens de BENG-norm gebouwd (bijna energieneutraal)
- Mogelijkheden om het naar eigen wens in te delen

PROJECT
Aan de Koopvaardijhaven en de Tramhaven van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 woningen. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen biedt Veerhaven een fantastisch thuis voor jong, ouder, gezinnen, stellen en alleenwonenden. Leg straks uw boot aan de eigen steiger, geniet van de ondergaande zon met een wijntje op het terras, wandel over de flaneerzone langs het water, speel jeu de boules in de prachtige binnentuin of laat de kinderen nog even voor de deur spelen op het Kompasplein. Altijd een beetje vakantiegevoel en dat gewoon thuis.

Met veel enthousiasme is gestart met de ontwikkeling van Veerhaven. Het doel was het mooiste ontwerp maken voor de mooiste plek van Hellevoetsluis. Een plek waar u optimaal genieten van wonen aan het water met de oude vesting op loopafstand. Op alle mogelijke manieren zijn de kwaliteiten van de plek benut en wordt gebouwd volgens de BENG-eisen, heel duurzaam en klaar voor de toekomst.

DIVERSITEIT AAN WONINGEN MET OOG OP DE TOEKOMST
De 100 prachtige woningen kunnen we grofweg verdelen in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot wel 300 m². U heeft dus echt veel te kiezen. De appartementen, terrasappartementen, videappartementen, topappartementen stoere kadewoningen, unieke watervilla’s en royale penthouses omschrijven we kort voor u, zodat u zich een beeld kunt vormen. Richting de start verkoop maken we steeds meer bekend en bij de start verkoop zijn alle plattegronden op de website te vinden.
Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we straks bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

HELLEVOETSLUIS HEEFT EEN HOOP TE BIEDEN
Kent u Hellevoetsluis al? Dan hoeven wij u niet te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Kent u de vestingstad nog niet, maar bent u als een blok voor nieuwbouwplan Veerhaven gevallen? We nemen u graag mee naar de locatie.

Via Kanaalweg Oostzijde bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum de Struytse Hoeck. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Als u zo’n tien minuten in westelijke richting wandelt, komt u in het historische centrum van de oude vestingstad. Duik het eeuwenoude centrum in en geniet van de gezellige terrasjes, leuke restaurantjes, de prachtige oude panden en boten die aanleggen in een van de vijf jachthavens die Hellevoetsluis rijk is. Hellevoetsluis heeft een hoop te bieden! De ligging aan het water zorgt voor een overvloed aan activiteiten.

BLIJF OP DE HOOGTE
Schrijf u in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de beschikbare woningen binnen het project.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Kadewoningen 35
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 749.000,-
Bekijk nieuwbouw
Kadewoningen 32
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 599.000,-
Bekijk nieuwbouw
Kadewoningen 33
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 659.000,-
Bekijk nieuwbouw
Kadewoningen 31
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 659.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding