Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Penthouse

Hellevoetsluis

€ 745.000,- - € 1.400.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

Sluitingsdatum eerste inschrijfperiode 29 november om 12.00 uur.

Check alle ins en outs op de projectwebsite!
TYPE: PENTHOUSES
Veerhaven biedt unieke penthouses allen met plafondhoogtes van wel 4 en sommigen zelfs 5 meter hoog. Hoe gaaf!?
Stelt u zich eens voor… uw eigen penthouse met, afhankelijk van uw keuze, een ongelofelijk mooi uitzicht op het Haringvliet, de Koopvaardijhaven, de sluis en de oude Vesting.
Gemaakt voor levensgenieters! Dat is wat de penthouses te bieden hebben. En meer. Allemaal voorzien van minimaal 2 terrassen, zodat u altijd wel een plek in de zon óf schaduw vindt. 2 penthouses hebben zelfs een XXL megaterras van minimaal 100m2!
Het meest bijzondere aan de penthouses is de enorme verdiepingshoogte. In de nok van het schuine dak zijn ze tot wel 5 meter hoog. Dit in combinatie met de vele verdiepingshoge ramen. Ook bijzonder is dat de penthouses in grote mate vrij indeelbaar zijn en onder andere de mogelijkheid hebben voor een badkamer en suite, waardoor dat u echt dat penthouse-gevoel krijgt. Veerhaven maakt woondromen waar!

PROJECT

Aan de Koopvaardijhaven en de Tramhaven van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 woningen. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen biedt Veerhaven een fantastisch thuis voor jong, ouder, gezinnen, stellen en alleenwonenden. Leg straks uw boot aan de eigen steiger, geniet van de ondergaande zon met een wijntje op het terras, wandel over de flaneerzone langs het water, speel jeu de boules in de prachtige binnentuin of laat de kinderen nog even voor de deur spelen op het Kompasplein. Altijd een beetje vakantiegevoel en dat gewoon thuis.

Met veel enthousiasme is gestart met de ontwikkeling van Veerhaven. Het doel was het mooiste ontwerp maken voor de mooiste plek van Hellevoetsluis. Een plek waar u optimaal genieten van wonen aan het water met de oude vesting op loopafstand. Op alle mogelijke manieren zijn de kwaliteiten van de plek benut en wordt gebouwd volgens de BENG-eisen, heel duurzaam en klaar voor de toekomst.

DIVERSITEIT AAN WONINGEN MET OOG OP DE TOEKOMST

De 100 prachtige woningen kunnen we grofweg verdelen in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot wel 287 m². U heeft dus echt veel te kiezen. De appartementen, terrasappartementen, videappartementen, topappartementen stoere kadewoningen, unieke watervilla’s en royale penthouses omschrijven we kort voor u, zodat u zich een beeld kunt vormen. Richting de start verkoop maken we steeds meer bekend en bij de start verkoop zijn alle plattegronden op de website te vinden.
Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we straks bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

HELLEVOETSLUIS HEEFT EEN HOOP TE BIEDEN

Kent u Hellevoetsluis al? Dan hoeven wij u niet te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Kent u de vestingstad nog niet, maar bent u als een blok voor nieuwbouwplan Veerhaven gevallen? We nemen u graag mee naar de locatie.

Via Kanaalweg Oostzijde bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum de Struytse Hoeck. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Als u zo’n tien minuten in westelijke richting wandelt, komt u in het historische centrum van de oude vestingstad. Duik het eeuwenoude centrum in en geniet van de gezellige terrasjes, leuke restaurantjes, de prachtige oude panden en boten die aanleggen in een van de vijf jachthavens die Hellevoetsluis rijk is. Hellevoetsluis heeft een hoop te bieden! De ligging aan het water zorgt voor een overvloed aan activiteiten.

BLIJF OP DE HOOGTE
Schrijf u in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de beschikbare woningen binnen het project.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Penthouse
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 795.000,-
Bekijk nieuwbouw
Penthouse
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 995.000,-
Bekijk nieuwbouw
Penthouse
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 745.000,-
Bekijk nieuwbouw
Penthouse
Hellevoetsluis 3224 AA
€ 1.350.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding