Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

PW8 Watervilla

€ 1.200.000,- - € 1.500.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

Harbour Village “Het Zilveren Schor” verrijst aan de oevers van het Veerse Meer op het Zeeuwse eiland Walcheren, op steenworp afstand van het authentieke vissersplaatsje Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere. Het schiereiland wordt omsloten door het Veerse Meer, de Noordzee en de Westerschelde. Het is niet alleen het water en het overweldigende natuurschoon dat in de omgeving van Harbour Village het Zilveren Schor de klok slaat. Ook aantrekkelijke plaatsen als Middelburg, Domburg, Goes, Zierikzee, Brugge, Gent en het mondaine Knokke heeft u vanuit Harbour Village eenvoudig onder handbereik.

Het luxe vakantiegevoel kunt u hier gaan ervaren. Hier nadert een prachtig exclusief vakantieresort met 78 design watervilla’s zijn laatste bouwfase. De laatste watervilla’s en de prachtige beachclub worden momenteel gebouwd. Medio 2021 zullen de laatste villa’s en de beachclub worden opgeleverd en kan het echte genieten gaan beginnen.
Ondanks dat de bouw van de laatste villa's reeds is begonnen, kunt u nog de trotse eigenaar worden van een exclusieve watervilla aan het Veerse Meer! De watervilla's worden "Turn Key" opgeleverd. Dat wil zeggen dat de watervilla's worden opgeleverd inclusief luxe keuken, luxe badkamers, een volledig luxe interieur en compleet aangelegde tuin.

De watervilla's zijn werkelijk uniek in zijn soort. De vertrekken zijn royaal en de afwerking is het te omschrijven als "High End". De watervilla's beschikken o.a. over een luxe keuken, 4 ruime slaapkamers met eigen badkamer en vloerverwarming in alle vertrekken. Alle watervilla's zijn gesitueerd direct aan het water, ieder met een inpandig botenhuis, aanlegsteiger en heerlijk ruim terras. Zelfs aan terrasverwarming is gedacht.

Algemene informatie
De kavels, deel uitmakende van het Harbour Village resort, zijn allemaal gelegen op eigen grond. Voor het onderhoud van het resort betaalt u jaarlijks een parkbijdrage. Kopers betalen de kosten voor de akte van levering bij de notaris.

Toelichting type gebruik villa
Vele kopers kiezen er voor hun vakantievilla voornamelijk voor eigen gebruiken te kopen of juist voornamelijk ter beschikking stellen voor verhuur door een gerenommeerde verhuurder in recreatie Largo Resorts. Het toerisme in Zeeland zit in de lift. Investeren in een recreatiewoning zal voor u een aantrekkelijk rendement opleveren door de waardevastheid van de duurzaam gebouwde recreatie villa's en de alsmaar toenemende vraag naar vakantiewoningen in Zeeland door zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen.

Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest en maken graag een afspraak met u op locatie, ons kantoor of bij u thuis om het project verder aan u te presenteren en in te kunnen gaan op details en vragen.

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer