Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type I

Zierikzee

€ 645.000,- - € 645.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

OMSCHRIJVING TYPE I
Bijzonder luxe. Dat zijn de vier royale penthouses van Noorderlofts Majestat. Type I heeft een woonoppervlakte van 127 m² en een buitenruimte van 53 m². Uitzonderlijk veel ruimte! Dit penthouse bevindt zich, net zoals de andere drie penthouses, op de bovenste verdieping van het appartementengebouw.

Zonnig balkon op het zuidwesten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u uitzicht heeft op de Emil Sandströmweg. Penthouse type I is gelegen op het zuidwesten, waardoor u op uw bijzonder grote balkon volop kunt genieten van de (avond)zon!

Drie slaapkamers en twee badkamers
De penthouses van Noorderlofts Majestat zijn bijzonder ruim en door de vele lichtinval ogen de woningen nóg ruimer. Het balkon van dit appartementen grenst niet alleen aan de woonkamer, maar ook aan de drie (slaap)kamers. Een van deze drie slaapkamers heeft tevens een ruime badkamer en suite. Grenzend aan de hal treft u nog een tweede badkamer en een separaat toilet.

Open woonkeuken en oase van licht
Wanneer u het woongedeelte van het penthouse ingaat, treft u als eerste de open woonkeuken met kookeiland. Ook is er volop ruimte voor een grote eettafel waar u makkelijk acht stoelen aan kwijt kunt. Verderop in het woongedeelte bevindt zich het zitgedeelte, vanwaar u ook direct uw bijzonder ruime balkon oploopt.

Berging en garage
Alle appartementen en penthouses van Noorderlofts Majestat beschikken over een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage. Zo heeft u voldoende opbergruimte én staat uw auto altijd veilig.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
- Lucht warmtepomp inclusief koeling
- Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
- Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
- WTW-installatie
- Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Type I 25
Zierikzee 4303 BH
€ 645.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding