Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Watervilla's

Hellevoetsluis

Prijs op aanvraag

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

UNIEK WONEN AAN HET HARINGVLIET OP HÉT MOOISTE PLEKJE VAN HELLEVOETSLUIS

DE VERKOOP IS GESTART!

Sluitingsdatum eerste inschrijfperiode 29 november om 12.00 uur.

Check alle ins en outs op de projectwebsite!

TYPE WATERVILLA'S
Aan de haven komen 8 stoere watervilla’s van circa 270 m2 groot! Dit is een huis dat de fantasie prikkelt, omdat het zich aanpast aan uw wensen én omdat u hier uw boot aan de eigen aanlegsteiger aanmeert. Via de vide worden ruimten met elkaar verbonden en u loopt vanaf de parkeerplaats zo de grote berging in. Genoeg ruimte voor een motor of diverse fietsen. Als we alvast een idee mogen weggeven: de 3e verdieping laat zich perfect indelen als master bedroom met luxe inloopkast en eigen wellnessruimte. Maar ontdek het vooral zelf.

PROJECT

Aan de Koopvaardijhaven en de Tramhaven van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 woningen. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen biedt Veerhaven een fantastisch thuis voor jong, ouder, gezinnen, stellen en alleenwonenden. Leg straks uw boot aan de eigen steiger, geniet van de ondergaande zon met een wijntje op het terras, wandel over de flaneerzone langs het water, speel jeu de boules in de prachtige binnentuin of laat de kinderen nog even voor de deur spelen op het Kompasplein. Altijd een beetje vakantiegevoel en dat gewoon thuis.

Met veel enthousiasme is gestart met de ontwikkeling van Veerhaven. Het doel was het mooiste ontwerp maken voor de mooiste plek van Hellevoetsluis. Een plek waar u optimaal genieten van wonen aan het water met de oude vesting op loopafstand. Op alle mogelijke manieren zijn de kwaliteiten van de plek benut en wordt gebouwd volgens de BENG-eisen, heel duurzaam en klaar voor de toekomst. Nog voor het eind van 2021 start de verkoop van Veerhaven! Op de projectwebsite en op social media wordt steeds meer bekend gemaakt maken over de woningen, de indelingsvrijheid die ze kopers bieden én de manier waarop de ruimte om de gebouwen ingericht wordt. Wie hier straks woont, heeft echt iets unieks in handen. Vergeet vooral niet om u in te schrijven als belangstellende als u niets wilt missen.

DIVERSITEIT AAN WONINGEN MET OOG OP DE TOEKOMST
De 100 prachtige woningen kunnen we grofweg verdelen in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot wel 300 m². U heeft dus echt veel te kiezen. De appartementen, terrasappartementen, videappartementen, topappartementen stoere kadewoningen, unieke watervilla’s en royale penthouses omschrijven we kort voor u, zodat u zich een beeld kunt vormen. Richting de start verkoop maken we steeds meer bekend en bij de start verkoop zijn alle plattegronden op de website te vinden.
Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we straks bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

HELLEVOETSLUIS HEEFT EEN HOOP TE BIEDEN
Kent u Hellevoetsluis al? Dan hoeven wij u niet te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Kent u de vestingstad nog niet, maar bent u als een blok voor nieuwbouwplan Veerhaven gevallen? We nemen u graag mee naar de locatie.

Via Kanaalweg Oostzijde bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum de Struytse Hoeck. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Als u zo’n tien minuten in westelijke richting wandelt, komt u in het historische centrum van de oude vestingstad. Duik het eeuwenoude centrum in en geniet van de gezellige terrasjes, leuke restaurantjes, de prachtige oude panden en boten die aanleggen in een van de vijf jachthavens die Hellevoetsluis rijk is. Hellevoetsluis heeft een hoop te bieden! De ligging aan het water zorgt voor een overvloed aan activiteiten.

BLIJF OP DE HOOGTE
De start verkoop staat gepland voor eind 2021. Wilt u er niets van missen? Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Watervilla 93
Hellevoetsluis 3224 AA
Prijs op aanvraag

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding