Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Waterwijk appartementen Zierikzee

€ 283.000,- - € 599.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

In de geliefde wijk Waterwijk Zierikzee zijn er de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen geweest met als laatste projecten van Aannemersbedrijf van der Poel de 3 luxe appartementencomplexen en de laatste fase van de Poortkade woningen.

Wij hebben hier 3 fases van appartementencomplexen mogen verkopen (Hoofdpoort, Westpoort en Zuidwellepoort) en ook 3 fases van de Kadewoningen, beter bekend als Poortkade.

Zorgeloos wonen en eindeloos genieten tussen water en groen. Aan de rand van monumentaal Zierikzee zijn drie appartementencomplexen in Waterwijk gerealiseerd: Hoofdpoort, Westpoort en Zuidwellepoort, een inspirerend plan! Veel water en veel groen, verrassende architectuur, de allure van singels, hoven en grachten én een prachtig zicht op Zierikzee.

De appartement zijn voorzien van een complete keuken, luxe sanitair én een eigen garage-berging in de parkeerkelder onder het gebouw. Vanzelfsprekend optimaal geïsoleerd, voorzien van de laatste technieken op het gebied van warmte- en energiebeheersing en bijzonder luxe afgewerkt.

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer