Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Méérwaardebepaling

Méér dan een gratis waardebepaling geeft DELTA makelaardij je, inclusief een financieel advies én een degelijke successtrategie voor het verkopen van jouw woning.
We zien bovendien altijd de meerwaarde van jouw woning en daarmee bewijzen we onze waarde: zo kunnen we je huis beter verkopen! Maak vandaag nog een gratis afspraak voor een méérwaardebepaling.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een realistische schatting van de marktwaarde van jouw woning. Het is daarmee geen officieel document, maar wel een prachtig middel om te weten waar je aan toe bent. De waarde van jouw woning is afhankelijk van aantal factoren. Natuurlijk de staat van het huis, maar ook de omgeving en de actuele markt spelen een belangrijke rol. Met alle ervaring die DELTA makelaardij in huis heeft, weten wij die verschillende aspecten doorgaans goed te combineren! Het resultaat? Een reële schatting van de waarde van jouw woning.

Waardebepaling aanvragen

Ben jij overtuigd van zo’n gratis waardebepaling? Vraag er een aan! Het mooie is: dat kan altijd. De markt verandert immers soms snel en daarmee de waarde van je huis vaak ook. Dus of je nu pasgeleden een taxatie hebt gehad of al jaren terug, aanvragen kan altijd.

Wat gebeurt er als jij een gratis waardebepaling aanvraagt? Dan gaan wij direct aan de slag. We spreken graag een keer met je af om jouw wensen en mogelijkheden op papier te zetten. Daarna bekijken we alle hoeken van de woning. Dat alles zetten we om in een vrijblijvend verkoopadvies. Een gratis waardebepaling is dus niet zomaar een grove schatting, het is als het ware een vrijblijvende basis waar we op verder kunnen bouwen. Met een waardebepaling creëren we een prachtig startpunt voor de verkoop van jouw woning.

Zie jij dat advies wel zitten en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan, we helpen je graag verder!

 

Ik wil graag een gratis waardebepaling
Benieuwd naar de waarde van je woning?

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!