Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Over ons

DELTA makelaardij

Wij zijn DELTA makelaardij: een team van enthousiaste professionals dat jou graag helpt aan een succesvolle aan- of verkoop!

Sinds de oprichting van ons kantoor in 1992 zijn we continu in ontwikkeling. Waar we begonnen als makelaarskantoor, hebben we ons in de jaren daarna ontwikkeld in diverse specialismen. Met als gevolg dat we niet meer zijn weg te denken op de Zeeuwse (recreatieve) huizenmarkt.

Onder leiding van Peter Kodde zorgen we dagelijks voor snelheid, duidelijkheid en creativiteit. We zijn altijd goed bereikbaar en garanderen een persoonlijke werkwijze. Dus welke vraag je ook hebt, we hebben altijd een antwoord voor je. Problemen kennen we immers niet, en doorgaans komen we met frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden.

Natuurlijk kan dit niet zonder onze professionals! Al nieuwsgierig naar de gezichten van DELTA makelaardij? Bekijk dan hieronder de profielen van onze huizenexperts!

Waarom DELTA makelaardij

Die gasten van DELTA hebben hart voor de zaak.

Team

Peter Kodde

Directeur, register makelaar & taxateur

Jochem de Korte

Kandidaat Register Makelaar

Arjen van Schelven

Makelaar

Suzanne Kwakernaak-Robijn

Nieuwbouwcoördinator en marketeer

Liesbeth Kodde-Pons

Medewerkster administratieve
binnendienst – di, do

Annemarie Colijn

Medewerkster commerciële
binnendienst – di, wo, do

Cora de Hek

Medewerkster commerciële
binnendienst – ma, vr

Anique Vogelaar-Huige

Medewerkster commerciële
binnendienst – ma, wo, vr

Marit de Vos

Student Vastgoedkunde

Ons kantoor

Kantoor Zierikzee
Welkom in het altijd gezellige Zierikzee! Vanuit de Manhuisstraat 1-3 staat vandaag de dag een team van gedreven professionals voor je klaar. Op deze centrale plek hebben we ook nog eens alles onder één dak: makelaars, taxateurs én financiële experts. Direct boven ons kantoor bevindt zich namelijk een locatie van Zuiver Financieel, dé adviseur voor hypotheken en verzekeringen. Dat zorgt voor een super efficiënte werkwijze, die we alleen maar bevorderen met diverse moderne communicatiemiddelen.

Kantoor Kamperland
Vanaf februari 2023 staan wij ook voor jou klaar in een extra vestiging, namelijk aan de Veerweg 3 in Kamperland! Hier zitten wij samen onder één dak met Ruiterplaat Vakanties, hét verhuurkantoor op Noord-Beveland! Zij zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de professionele verhuur en het beheer van particuliere vakantiewoningen op Noord-Beveland. Ook Zuiver Financieel is hier actief. Zo staan we voor jou klaar met een full service van verkoop/koop en verhuur van vakantiewoningen en financiering.

Benieuwd hoe onze fantastische locaties er in het echt uitzien? Loop gerust een keer binnen voor een bakje koffie, dan maken we even kennis! We verwelkomen je graag!

 

Kom gerust langs

Manhuisstraat 1-3, 4301 BK Zierikzee

Veerweg 3, 4493 AL Kamperland

Neem contact op

Keurmerken