Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis waardebepaling aan!

Over ons

DELTA makelaardij

Wij zijn DELTA makelaardij: een team van enthousiaste professionals dat jou graag helpt aan een succesvolle aan- of verkoop!

Sinds de oprichting van ons kantoor in 1992 zijn we continu in ontwikkeling. Waar we begonnen als makelaarskantoor, hebben we ons in de jaren daarna ontwikkeld in diverse specialismen. Met als gevolg dat we niet meer zijn weg te denken op de Zeeuwse (recreatieve) huizenmarkt.

Onder leiding van Peter Kodde zorgen we dagelijks voor snelheid, duidelijkheid en creativiteit. We zijn altijd goed bereikbaar en garanderen een persoonlijke werkwijze. Dus welke vraag je ook hebt, we hebben altijd een antwoord voor je. Problemen kennen we immers niet, en doorgaans komen we met frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden.

Natuurlijk kan dit niet zonder onze professionals! Al nieuwsgierig naar de gezichten van DELTA makelaardij? Bekijk dan hieronder de profielen van onze huizenexperts!

Waarom DELTA makelaardij

Die gasten van DELTA hebben hart voor de zaak.

Team

Peter Kodde

Directeur, register makelaar & taxateur

Jochem de Korte

Kandidaat Register Makelaar

Janita de Witte-Dekker

Makelaar

Suzanne Robijn

Nieuwbouwcoördinator

Liesbeth Kodde

Medewerkster administratieve
binnendienst – di, do

Annemarie Colijn

Medewerkster commerciële
binnendienst – di, wo, do

Cora de Hek

Medewerkster commerciële
binnendienst – ma, vr

Jesse Onderdijk

Medewerker commerciële binnendienst – vr, za

Ons kantoor

Welkom in het altijd gezellige Zierikzee! Vanuit de Manhuisstraat 1-3 staat vandaag de dag een team van gedreven professionals voor je klaar. Op deze centrale plek hebben we ook nog eens alles onder één dak: makelaars, taxateurs én financiële experts. Direct boven ons kantoor bevindt zich namelijk een locatie van Zuiver Financieel, dé adviseur voor hypotheken en verzekeringen. Dat zorgt voor een super efficiënte werkwijze, die we alleen maar bevorderen met diverse moderne communicatiemiddelen.

Benieuwd hoe onze fantastische plek er in het echt uitziet? Loop gerust een keer binnen voor een bakje koffie, dan maken we even kennis! We verwelkomen je graag!

 

Kom gerust langs

Manhuisstraat 1-3, 4301 BK Zierikzee

Neem contact op

Keurmerken