Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Laat ons voor je zoeken

Onze zoekservice doet z’n naam eer aan: wij gaan op zoek naar hét stukje Zeeland wat jij zoekt. Dat houdt in dat wij dagelijks het de (recreatieve) huizenmarkt afspeuren op zoek naar jouw droomhuis. Op basis van jouw wensen kunnen wij heel gericht te werk gaan. Dus hoe meer concrete input jij geeft, hoe groter de kans dat wij hét huis voor jou vinden.

Als eerste op de hoogte

Wij zoeken met een scherp oog en vinden eigenlijk altijd iets! Ons netwerk is immers groot en onze voelsprieten staan altijd op scherp. Maar wat gebeurt er als we een huis vinden? Dan krijg jij een mail met (misschien wel) jouw droomhuis. Sterker nog: je bent een van de eersten die het hoort. Nieuw aanbod delen we namelijk allereerst bij de mensen van onze zoekservice.

Gevonden wat jij zocht?

Is er een match tussen jouw wensen en onze vondst? Reageer direct! Hoe sneller jij reageert, hoe groter de kans dat dit jouw huis wordt. Zodra jij ingaat op ons aanbod, zetten wij direct alles in gang. Nog voor het huis op de markt komt, kan jij al een bezichtiging gepland hebben! Dat is nog eens een (zoek)service!

Wil jij voortaan dat wij jouw droomhuis in Zeeland zoeken? Laat je wensen hierachter en maak een zoekersprofiel aan. Wie weet krijg jij dan binnenkort een mailtje van ons…

Ik zou graag een zoekopdracht willen uitbrengen
Wij helpen je met de zoektocht naar jouw droomwoning

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!