Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Noorderlofts Majestat

Home
>
Nieuwbouw
>
Noorderlofts Majestat
Bekijk video

Meer informatie
over dit project?

Ga naar projectwebsite

Omschrijving

DE BOUW IS BEGIN 2023 GESTART!

Hier worden 25 appartementen in complex Noorderlofts Majestat gerealiseerd! Er zijn nog enkele prachtige appartementen beschikbaar. Heeft u interesse? Neem contact op met één van de makelaars voor meer informatie zoals de mooie verkoopbrochure.

Omschrijving
Gebouwd om te genieten. Dat zijn de 25 exclusieve appartementen van Noorderlofts Majestat. Het nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder in Zierikzee kent een grote diversiteit aan appartementen en penthouses, in verschillende prijsklassen én verschillende woonoppervlakten van 79 m² tot 159 m². Van een ruim appartement met twee slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. Een ding is zeker, de appartementen zijn allemaal even luxe gebouwd en vol kwaliteit. Indrukwekkend!

Ruimtelijk wonen met prachtig uitzicht
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Door de grote raampartijen ogen de woningen nog ruimtelijker dan ze al zijn. Vanuit de woonkamer bereikt u direct uw balkon, waar u een prachtig uitzicht heeft. Het is afhankelijk voor welk type u kiest, maar elk uitzicht is uniek.

Verschillende woningtypen
Het appartementengebouw kent verschillende woningtypen. Deze typen verschillen onder andere in woonoppervlakte, indeling en balkongrootte. Zo zijn er 5 verschillende soorten appartementen én op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich 4 exclusieve penthouses. Deze penthouses zijn voorzien van ruime balkons over de volledige breedte van het appartement. Voor ieder appartement geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw droomappartement gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Berging en garage
Alle appartementen en penthouses van Noorderlofts Majestat beschikken over een eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage. Zo heeft u voldoende opbergruimte én staat uw auto altijd veilig.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag. Verdere kenmerken zijn:
- lucht-warmtepomp inclusief koeling;
- woningen zijn voorzien van vloerverwarming;
- zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten;
- WTW-installatie;
- gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen,

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement komt veel kijken, zo ook financieel en iedere situatie is anders. Bent u benieuwd wat dit voor u betekent? Laat u uitgebreid vrijblijvend adviseren door een ervaren financieel adviseur en weet wat mogelijk is.

Soort woningen

Bekijk nieuwbouw
Type G
Zierikzee
€ 770.000,- - € 770.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type F
Zierikzee
€ 760.000,- - € 760.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type I
Zierikzee
€ 645.000,- - € 645.000,-

Specifieke wensen? Plaats een zoekopdracht, dan kunnen wij je helpen.

Lees meer
Bekijk nieuwbouw
Type H
Zierikzee
€ 660.000,- - € 660.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type E
Zierikzee
€ 380.000,- - € 380.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type D
Zierikzee
€ 470.000,- - € 485.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type A
Zierikzee
€ 430.000,- - € 455.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type C
Zierikzee
€ 495.000,- - € 515.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type B
Zierikzee
€ 515.000,- - € 530.000,-