Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Noorderpolder Hofstee Zuid

Home
>
Nieuwbouw
>
Noorderpolder Hofstee Zuid

Meer informatie
over dit project?

Ga naar projectwebsite

Omschrijving

Achter de schermen wordt er hard verder gewerkt aan fase 3 van Noorderpolder: de 30 woningen van Hofstee. Het plan wordt in een parkachtige omgeving gerealiseerd met veel groen en water en de woningen zijn gasloos, duurzaam en energieneutraal. De eerste fase van Hofstee bestaat uit hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen én levensloopbestendige woningen.

GENIETEN IN GROEN IS LEVEN IN LUXE: IN DE GROENE RAND TUSSEN STAD EN PLATTELAND.
Maak uw interesse kenbaar. Dan informeren we u als eerste over de mogelijkheden.

Nieuwbouw Noorderpolder in Zierikzee
Noorderpolder blijft ontwikkelen, bouwen aan dromen en woonwensen. Sinds de realisatie van de allereerste woningen en appartementen groeit Noorderpolder in kwaliteit en in woonbeleving. Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden en de ideale ligging ten opzicht van het centrum van Zierikzee brengen kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Welkom in Noorderpolder!

Noorderpolder is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur, dankzij het nabijgelegen door Zweden aan Schouwen-Duiveland geschonken ziekenhuis, na de watersnoodramp van 1953.

De snelle verkoop van Sandström en Noorderlofts bewijzen dat appartementen geliefd zijn in Noorderpolder. De exclusieve en stijlvolle ontwikkeling aan de waterrand van Noorderpolder krijgt binnenkort een vervolg met vijfentwintig nieuwe luxe appartementen variërend in grootte van ca. 80 tot 150 m2 woonoppervlak. Van heerlijk ruime appartementen tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimte, allemaal gebouwd om te genieten.

Fase drie van Noorderpolder biedt een gevarieerd aanbod. Hier worden in de toekomst vrijstaande-, rij- en gezinswoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en appartementen gebouwd.

Schrijf je alvast in via de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Soort woningen