Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Resort Aquadelta Bruinisse

Watersportliefhebbers opgelet. Het schiereiland Schouwen-Duiveland is centraal gelegen in de provincie Zeeland en daardoor zeer goed bereikbaar. Zo ook het Resort Aquadelta in Bruinisse, wat zich richt op rustzoekers en beoefenaars van allerlei denkbare watersporten. Of je nu wilt zeilen, vissen, duiken of ontspannen aan het zandstrand bij het Grevelingenmeer. Dit zou wel eens een tweede thuis voor jou kunnen zijn.

Om een prangende vraag maar gelijk te beantwoorden: zeker, er is regelmatig een vakantiewoning aan het Grevelingenmeer te koop. Een fijne plek om zelf te gebruiken voor tijdelijke bewoning, maar ook een goede investering, of een combinatie van beide. Als eigenaar kun je dit recreatief onroerend goed namelijk uitermate gemakkelijk online aanbieden. Summio dient als tussenpersoon tussen verhuurder en vakantieganger.

Het mag duidelijk zijn. De omgeving rondom het Grevelingenmeer is gewild maar DELTA Makelaardij is een ervaren recreatiemakelaar en om die reden kunnen wij er geregeld een recreatiewoning aanbieden. Unieke vrijstaande vakantiewoningen aan het water met een veranda bijvoorbeeld. Deze vind je zonder meer in Vakantiepark Aquadelta, onderdeel van Summio Parcs in Bruinisse.

Zo kun je recreatief wonen of verhuren direct aan de Grevelingen. Met uitstekende watersportmogelijkheden voor de deur. Een ideale plek voor gezinnen bovendien. Op het vakantiepark vind je namelijk een keur aan faciliteiten. Niet in de laatste plaats voor jonge kinderen en tieners. Denk aan speeltuinen, een animatieteam en een zwembad.

Mocht je vrijetijdsbesteding buiten het recreatiepark zoeken dan vind je in het naastgelegen Bruinisse gezellige cafés en restaurants. Dit plaatsje heeft de officieuze titel ‘mosseldorp’ van Schouwen-Duiveland. Als tijdelijke bewoner waan je jezelf hier echt in rust, maar tijdens de Visserijfeesten zal je Bruinisse in de zomer zien transformeren tot een bruisende plek. Shoppen kan ook in de omgeving. Hiervoor rijd je naar de nabijgelegen stad Zierikzee, op nog geen 20 minuten afstand.

Iets voor jou? Kijk eens tussen het recreatieve aanbod van DELTA makelaardij in Bruinisse of neem contact op met het team van DELTA makelaardij.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht