Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Bungalowpark De Tong
Park Hoogerwerf ‘de Tong’ bevindt zich ten noordwesten van de dorpskern van Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland. Het maakt deel uit van het grotere project, Aquadelta, dat in totaal vijf parken omvat.

Bungalowpark De Tong is een goed onderhouden vakantiepark in de directe nabijheid van het mosseldorp Bruinisse en op steenworp afstand van het Grevelingenmeer. Klim de dijk over en loop richting de schitterende jachthaven of pak een frisse duik in het meer. In de directe omgeving van het park zijn schitterende fietsroutes gelegen. Golfliefhebbers kunnen terecht op de Golfclub Grevelingenhout. Het park heeft een eigen receptie, een afgesloten parkeerterrein, een milieustraat en verder zijn er diverse speelweides ingericht.
De eigenaren op het park ‘De Tong’ kunnen gebruik maken van de voorzieningen op het naastgelegen Summio parcs ‘Aqua Delta‘. Denk onder andere aan een zwembad, supermarkt, bowlingbaan, restaurant en ook een wasserette. Ideaal!

In de omgeving zijn diverse stadjes die een bezoek waard zijn. Op slechts 12 km afstand bevindt zich de historische monumentenstad Zierikzee. Verder weg, langs de Noordzeekust met zijn prachtige stranden, liggen de levendige badplaatsen Renesse en Burg-Haamstede. Andere pittoreske plaatsen zoals Dreischor, Brouwershaven, Schuddebeurs en Noordgouwe voegen nog meer charme toe aan de regio en zijn de moeite van waard.
Iets voor jou? Kijk eens tussen het recreatieve aanbod van DELTA makelaardij in Bruinisse of neem contact op met het team van DELTA makelaardij.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht