Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

De Banjaard is al jaar en dag een van de best verhuurde locaties in Zeeland. Ook niet onbelangrijk is dat dit oudere deel van de Banjaard geen parkkosten kent of bijzondere verhuurregels. Op dit park is Ruiterplaat Vakanties actief, hét toonaangevende verhuurkantoor in deze unieke regio. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn zij de specialist in professionele verhuur en het beheer van particuliere vakantiewoningen op Noord-Beveland.

In een paar minuten loopt u naar het strand. De locatie is fantastisch, op enkele meters van de duinovergang loop je naar het Noordzeestrand de Banjaard. Aan de andere zijde bevindt zich het Veerse Meer en het natuurgebied De Schotsman. Een van de mooiste plekken die Zeeland te bieden heeft. Buitenom de prachtige natuur om de hoek bevinden ook de steden Goes, Middelburg en Vlissingen zich binnen maximaal 30 minuten autorijden.

Ben jij op zoek naar een recreatiewoning op het vakantiepark De Banjaard in Kamperland of wil jij  je vakantiewoning verkopen? Wij hebben kennis van het vakantiepark, de geldende voorwaarden en regels en uiteraard de omgeving en helpen je graag! Wonen kopen of verkopen in Kamperland? Neem contact op met Delta makelaardij, jouw makelaar actief in Kamperland.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht