Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Duinpark ’t Hof van Haamstede

Duinpark ’t Hof van Haamstede, op het westelijke puntje van Schouwen-Duiveland. Wat een oase van rust in een omgeving die gekenmerkt wordt door de schoonheid van duingebieden, bossen, stranden en zee. Hier zal je met zo veel plezier wonen dat je jezelf gaat afvragen: waar woon ik nu eigenlijk tijdelijk? In mijn vakantiewoning of op mijn doordeweekse thuisadres?

Een recreatiepark is in de regel een rustige plek. Net als andere tijdelijke bewoners kom je wellicht uit de omgeving van de Randstad en ontsnap je hier in de weekenden en vakanties aan de dagelijkse drukte. Des te fijner is het dat Duinpark ’t Hof van Haamstede kleinschalig is opgezet. Met enkel vrijstaande vakantiewoningen en autoluwe straatjes. De in totaal 95 bungalows variëren hier van 4 tot 10 persoonswoningen. Stuk voor stuk woningen met veel privacy dankzij het volwassen groen dat er rondom ligt.

Heb je zin in activiteiten? Dan hoef je niet ver te zoeken. Dit vakantiepark grenst namelijk aan het natuurgebied dat bekend staat als de ‘Kop van Schouwen’. De ideale start van een mooie wandeling of fietstocht door de Zeepeduinen. Via deze weg beland je ook op de stranden, die nog geen 3 km van je toekomstige vakantiewoning verwijderd zijn. Duik in de zomermaanden in het openluchtzwembad, of ga golfen op de 18-hole golfbaan tegenover het park. Kortom, genoeg te doen voor jong en oud.

Voorzieningen in het dorp Burgh-Haamstede zijn uiteraard ook binnen handbereik. Hier vind je historische bezienswaardigheden, gezellige eet- en drinkgelegenheden, en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Is een tweede huis in dit onvergetelijke landschap wat voor jou? Of lijkt je dit een goede investering op het gebied van recreatief onroerend goed? Check dan niet langer Funda voor woningen op Schouwen-Duiveland, maar DELTA makelaardij. Wij zijn bij uitstek de makelaar die recreatief aanbod in Burgh-Haamstede presenteert.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht