Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Grand Hotel Ter Duin

Dat is nog eens luxe. Een prachtige verblijfplaats in een adembenemend mooie omgeving. Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede dateert uit 2011 maar heeft de uitstraling van een Victoriaans vakantiepaviljoen uit de 19e-eeuw. Het is de ideale uitvalsbasis voor een weekend of korte vakantie in Zeeland. Op het eiland Schouwen-Duiveland vind je bossen, stranden en zee. Zoals de naam doet vermoeden ligt dit hotel pal aan de duinen, waardoor al dit natuurschoon op loopafstand is.

Grand Hotel ter Duin beschikt over 133 suites en 4 appartementen. Deze zijn beschikbaar voor verkoop, inclusief sfeervolle inventaris. Dat is waar DELTA als recreatiemakelaar in beeld komt. Overweeg je een hotelappartement of hotelsuite in Burgh-Haamstede te kopen voor verhuur? Denk dan eens na over een investering in bestaand recreatief onroerend goed. In het geval van Grand Hotel Ter Duin is dit extra interessant omdat het (gegarandeerd) rendement oplevert zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen. Je biedt de accommodatie namelijk niet persoonlijk te huur aan. Dit proces verloopt via het boekingssysteem van Grand Hotel Ter Duin.

Het hotel kent verschillende faciliteiten waarbij men onbeperkt kunt genieten van twee sauna’s, een Turks stoombad, verwarmd zwembad en een zonnebank. De kamers zijn modern, maar sfeervol ingericht en hebben een warme uitstraling. Daarnaast heeft het hotel een gezellig Grand Café, een fitnessruimte en ligt het dicht bij het strand. Men kan hier lekker uitwaaien op de stranden van Burgh-Haamstede of de fiets pakken en een tochtje naar het nabijgelegen Renesse en Westenschouwen maken. De badplaats Burgh-Haamstede heeft zelf ook een hoop te bieden, met naast de nodige horeca ook een museum waarin de cultuur-historische geschiedenis van deze (van oorsprong) twee dorpen goed wordt uitgelegd.

De suites worden te koop aangeboden met interessante (gegarandeerde) rendementen! Meer informatie? Neem contact op met de makelaar.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht