Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Vakantiepark Horizon Renesse
Het rustige vakantiepark Horizon bevindt zich in het toeristische dorp Renesse. De vakantiewoningen op dit park hebben elk een uniek karakter, uitstraling en type, variërend van luxe tot knus. Alle benodigdheden om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen zijn aanwezig op dit park.
Vanaf het vakantiepark Horizon Renesse is het uitgestrekte Noordzeestrand gemakkelijk bereikbaar, waardoor je kunt genieten van een frisse neus tijdens een ontspannen wandelingen. Het levendige dorpscentrum van Renesse ligt eveneens in de nabijheid, met leuke winkeltjes, goede restaurants en gezellige terrasjes.

Vakantiepark Horizon is een geliefde bestemming voor zon-, zee-, strand- en natuurliefhebbers, evenals voor actievelingen. De omgeving biedt niet alleen de ideale setting voor een strandvakantie, maar ook tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals fietsen, wandelen of klimmen in de nabijgelegen bossen van Burgh-Haamstede en Westenschouwen.

Iets voor jou? Kijk eens tussen het recreatieve aanbod van DELTA makelaardij in Renesse of neem contact op met het team van DELTA makelaardij.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht