Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Kortgene Haven
Maritiem genieten in mediterrane sferen door de toepassing van vrolijke kleuren.

Aan en rondom de leuke haven van Kortgene liggen deze mooie vakantiewoningen. Al sinds jaar en dag is deze kleine havenplaats een geliefde bestemming om te varen, te zeilen of diverse watersporten te beoefenen. Denk aan suppen, wakeboarden en waterskiën. Ultiem genieten aan het water dus. Kortgene beschikt over meerdere jachthavens met vele ligplaatsen voor uw boot.

De oude landbouw haven is begin 2000 omgetoverd tot nieuw havengebied waarbij permanente en recreatieve woning door elkaar heen lopen.

In vormgeving zijn ze nagenoeg identiek echter zijn er verschillende indelingen en grootte. Variërend van 2 tot 4 slaapkamers. Sommigen woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger en/of zwemtrap. In de directe omgeving zijn talloze ligplaatsen in de jachthaven te huur.

Ook het achterland is van harte aan te bevelen. De Noordzeekust met de prachtige natuur. Maar ook een bezoek aan het pittoreske Veere of een leuke stad, zoals Zierikzee, Middelburg en Goes. Op sportief en cultureel gebied is er in de omgeving van alles te vinden.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht