Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Punt-West | Hotel & Beach Resort | Ouddorp

 

Zoek jij een vakantievilla op Punt-West? Dichter bij het strand kun je niet wonen. Recreatief wonen welteverstaan, want Punt West is een resort, al zal je dat niet zo snel op die manier ervaren. Dit oogt namelijk in de verste verte niet als een vakantiepark. Het is een luxeoord waar je een beach house van het allerhoogste niveau koopt. Voor velen puur om van te dromen en voor sommigen werkelijkheid. Iets voor jou?

Stel het je maar eens voor. Een eigen villa pal aan een exclusief zandstrand. Hier waan je jezelf in intimiteit. Je deelt het strand namelijk enkel met omwonenden, die net als jij van discretie houden. Genieten van de prachtige omgeving gebeurt hier dus in alle rust. Ver weg van de familieparken en het toerisme dat Zeeland ook kent. Nee, het contrast kan haast niet groter zijn. Rondom Oasis Punt-West vind je circa 150 hectare aan ongerepte natuur. En vanaf jouw veranda geniet je onbeperkt van het prachtige uitzicht over het water.

Beachclub

Als liefhebber van de Zeeuwse kust ben je tegelijkertijd wellicht eigenaar van een (plezier)jacht. Dat komt mooi uit. Je kunt namelijk je eigen sloep in de baai van dit eco-resort aanmeren. Eenmaal voet aan land gezet, loop je door naar de sfeervolle Beachclub met restaurant voor een culinair diner. Naast al dat genieten zoek je ook activiteit zeg je? Dat kan uiteraard. Ouddorp staat bekend als een walhalla voor wind- en kitesurfen. Het Noordzeestrand leent zich daar perfect voor.

Het werd al even kort aangestipt. ‘De Punt’ is een eco-resort, direct gelegen aan het Grevelingenmeer. De villa’s gaan mooi op in de omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Zo is er bij de bouw gebruik gemaakt van plantaardige daken en de energie is hier hernieuwbaar. Is deze combinatie van duurzaamheid, luxe en exclusiviteit aan jou besteed? Schroom dan niet om contact op te nemen met DELTA makelaardij, of kom langs op ons kantoor in Zierikzee. Ook exclusief aanbod is ons als recreatiemakelaar toevertrouwd.

Meer informatie over het park vind je via de verhuurwebsite sinds 2024 van Ouddorp Connection.

Woning kopen of verkopen?
Ben jij op zoek naar een vakantiewoning op het vakantiepark Oasis Punt West in Ouddorp of wil jij je vakantievilla verkopen? Wij hebben kennis van het vakantiepark, de geldende voorwaarden en regels en uiteraard de omgeving en helpen je graag! Woning kopen of verkopen op Oasis Punt West in Ouddorp? Neem contact op met DELTA makelaardij.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht