Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Hoogerwerf De Elf Boompjes bevindt zich ten noordwesten van de dorpskern van Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland. Het maakt deel uit van het grotere project, Aquadelta, dat in totaal vijf parken omvat. De ingang van het park bevindt zich op slechts 400 meter van het Grevelingenmeer, dat bekend staat om zijn uitgestrekte jachthaven en diverse recreatieve voorzieningen.

De ligging in de nabijheid van het Grevelingenmeer biedt gemakkelijke toegang tot watersportactiviteiten en andere recreatieve mogelijkheden. Het park zelf is ontworpen om een rustige en aangename omgeving te bieden, waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Schouwen-Duiveland. Met ruime kavels en vrijstaande huizen draagt Park Hoogerwerf ‘De Elf Boompjes’ bij aan een ontspannen en comfortabele recreatieve ervaring.

In de omgeving zijn diverse stadjes die een bezoek waard zijn. Op slechts 12 km afstand bevindt zich de historische monumentenstad Zierikzee. Verder weg, langs de Noordzeekust met zijn prachtige stranden, liggen de levendige badplaatsen Renesse en Burg-Haamstede. Andere pittoreske plaatsen zoals Dreischor, Brouwershaven, Schuddebeurs en Noordgouwe voegen nog meer charme toe aan de regio en zijn de moeite van waard.

Ben jij op zoek naar een recreatiewoning op het vakantiepark Park Hoogerwerf ‘De Elf Boompjes’ in Bruinisse of wil jij je recreatiewoning verkopen? Wij hebben kennis van het vakantiepark, de geldende voorwaarden en regels en uiteraard de omgeving en helpen je graag! Wonen kopen of verkopen in Bruinisse? Neem contact op met Delta makelaardij, jouw makelaar in Bruinisse.
Overweegt u uw vakantiewoning te verkopen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht