Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Port Greve

Port Greve Brouwershaven ligt direct aan het Grevelingenmeer. Dat betekent uitgebreid watersporten of genieten op het strand, waarna je binnen een mum van tijd weer terug bent in het comfort van je eigen vakantiebungalow. Dit is met recht een prachtige plek voor liefhebbers van een actief buitenleven.

Niet in de laatste plaats voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten die jullie voorzien in een sportieve vakantie. ’s Zomers worden er evenementen georganiseerd voor de jeugd. Ze kunnen pijl en boog schieten, een balletje slaan op de tennisbaan, voetballen of midgetgolfen. En als de zon even niet schijnt? Dan heeft Port Greve het overdekte zwembad met een glijbaan waar ieder kind van droomt. Of wat dacht je van een potje tafeltennis, airhockey of pool in de speelhal? Je begrijpt het, genoeg te doen. Weer of geen weer.

In de tussentijd geniet je als ouder op het terras van het café-restaurant, of deel je mee in het actieve vakantieleven. Ga zeilen, windsurfen, kitesurfen of duiken in de nabije omgeving. Velen gingen je voor. Het Grevelingenmeer is een waar paradijs voor liefhebbers van watersport. Hou je het liever droog, dan is er een golfbaan met 18 holes een eigen lunchboerderij. Op Schouwen-Duiveland kun je bovendien mooie wandelingen en fietstochten maken. Bezoek de nabijgelegen dorpen, ga winkelen in Zierikzee of kom tot rust in de verderop gelegen bossen van Westenschouwen.

Al met al vormt Port Greve een mooie investering op het gebied van recreatief vastgoed. Zij het voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beiden. Op het terrein van maar liefst 35 hectare vind je in totaal 575 bungalows en appartementen die vanaf de jaren ’90 zijn opgebouwd. Dat betekent naast het zicht op het uitgestrekte meer, ook voldoende volwassen groen rondom de huizen. Dit in tegenstelling tot nieuwbouwprojecten binnen de recreatieve woningsector. Als ervaren recreatiemakelaar is de kans groot dat DELTA hier als eerste aanbod heeft. Neem voor meer informatie daarom eens contact op met onze makelaars.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht