Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Résidence ‘t Hof van Haamstede

Résidence ’t Hof van Haamstede is een recreatieconcept waarin een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk is. Het complex bestaat uit een herenhuis geflankeerd door twee indrukwekkende hoeves. Dit vakantiepark is ook nog eens gelegen op een beschutte locatie in het toch al zo gemoedelijke Burgh-Haamstede. Op het grote erf met een parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw zal je daarom alleen bestemmingsverkeer aantreffen. Aan de achterzijde vind je een besloten tuin.

Praktisch genomen beschikken de twee woonhoeves over 24 villa’s, ieder bedoeld voor 4 tot 6 personen. Elke woning heeft steeds twee tot drie verdiepingen. Tussen de twee hoeves pronkt het eerdergenoemde herenhuis. Dit gedeelte heeft een statige uitstraling met binnenin nog eens 8 sfeervolle appartementen, voorzien van gemeenschappelijke lift.

Beide vormen van accommodatie zijn ideaal als vakantiebestemming voor jong en oud. Liefhebbers van natuur zijn in Zeeland, en met name op Schouwen-Duiveland, aan het juiste adres. Zowel de brede stranden, als het natuurgebied van de Zeepeduinen en Boswachterij Westenschouwen liggen op loop- en fietsafstand. Wat uitnodigt tot strandbezoek of het maken van eindeloze tochten door bos en duingebied.

Tegelijkertijd biedt Résidence ’t Hof zelf ook het nodige qua uitdaging en ontspanning. Er is een klimpark voor de kinderen. En wat dacht je van de mooie golfbaan? Ook is er een Wellnessruitme met Turks stoombad en sauna, te gebruiken door huurders en eigenaren. Relaxen zoals hier, dat lukt je thuis niet. Het zou dan ook zomaar kunnen dat je in een van deze woningen wilt investeren. Weet dan dat eigen gebruik in overleg mogelijk is tot 90 dagen per jaar. Voor de overgebleven periode geldt verplichte verhuur via Landal GreenParks.

Ben je een liefhebber van landelijk wonen? Dan is dit complex uit 2005 wellicht iets voor jou. DELTA makelaardij heeft als lokale recreatiemakelaar een uitgebreid aanbod. Kijk dus gerust eens bij ons voordat je Funda afstruint op zoek naar een soortgelijke recreatiewoning.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht