Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Resort Haamstede

Op het eerste oog is Resort Haamstede een vakantiepark zoals er zo velen zijn in de omgeving van Burgh-Haamstede. Rustig, groen en weids. Waar dit complex zich in onderscheid is het karakter van de bungalows. Ze hebben de sfeervolle uitstraling van typisch Zeeuwse woonboerderijen met pannendaken en authentieke houten luiken voor de ramen. Dankzij de interne voorzieningen en accommodaties met ruimte tot maar liefst 8 personen, is het hier bovendien écht een warm bad voor families.

Het vakantiepark is dan ook autovrij, wat betekent dat de allerkleinsten naar hartenlust bij de huizen kunnen spelen. Vanaf het terras dat rondom iedere bungalow ligt, houd je als ouder, opa of oma een oogje in het zeil. Zijn de kinderen wat ouder, dan rennen ze zelf zó naar de speelweide. En wat dacht je van de luchtkussens of de midgetgolfbaan? Je hebt er geen kind meer aan.

Het familievriendelijke Landal Resort Haamstede ligt ook nog eens dicht bij het strand. Menig zomerdag zal daar met het hele gezin doorgebracht worden, waarna het thuiskomen in de bungalow het vakantiegevoel nog eens versterkt. Wie haalt er de volgende ochtend verse broodjes bij de supermarkt? Hiervoor hoef je het park niet eens af. Er is namelijk een lokale broodjesservice. ’s Avonds geen zin om te koken? Trakteer dan de hele familie op een etentje in het restaurant.

De bereikbaarheid van Resort Haamstede op Schouwen-Duiveland willen we niet onbenoemd laten. Kom je vanuit de richting Rotterdam en Randstad, dan is Burg-Haamstede via de Grevelingendam of Brouwersdam binnen handbereik. Zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer. Uiteraard geldt dat andere Zeeuwse steden, zoals het nabijgelegen Zierikzee, maar ook Middelburg en Goes op korte reisafstand zijn.

DELTA makelaardij kent de gevoelswaarde van familievakanties. Die is niet in geld uit te drukken. Ben je daarom op zoek naar een dergelijk recreatieproject? Kijk dan vooral tussen ons aanbod of informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht