Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Roompot ECO Grevelingenstrand
Welkom op het prachtige Eco Grevelingenstrand! Dit park bestaat uit 30 Tiny Houses, ruim verdeeld over een prachtig natuurgebied direct aan het Grevelingenmeer! Deze Tiny Houses zijn gebouwd om groots van te genieten. Op loop- en fietsafstand bereikt u de Brouwersdam en vanuit uw Tiny House staat u zo met de voeten in het Grevelingenmeer.

The best of both worlds vindt u hier!

In totaal zijn er 30 huisjes op het park, allen hetzelfde type. Ieder Tiny House heeft een eigen stukje strand en privacy. Er zit wel verschil in huisdiervrije huisjes. Dit is in overleg door de eigenaren met het park mogelijk aan te passen.

De Tiny Houses worden verhuurd via Roompot vakanties en een eigenaar kan maximaal 84 dagen per jaar afblokken voor eigen gebruik. Bent u niet op zoek naar een eigen vakantiehuisje maar wilt u een huisje huren? Kijk dan direct op de website van Roompot.

Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.

De Tiny Houses worden kant en klaar, inclusief inventaris, aangeboden en exclusief BTW. Ze zijn gesitueerd op erfpachtgrond van het Staatsbosbeheer, de jaarlijkse canon bedraagt ca. € 2.700.

Als wij een Tiny House in de verkoop hebben, is er sprake van een gezamenlijke verkoop met Bezuijen Bemiddeling.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht