Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Villapark Livingstone

Na een stranddag heerlijk thuiskomen in je eigen comfortabele villa. Het kan zomaar werkelijkheid worden met een vakantiewoning in Landal Villapark Livingstone in Burgh-Haamstede. Dit recreatiepark is in 1995 gebouwd en werd recentelijk vernieuwd. Het bestaat uit vrijstaande villa’s die grotendeels bedoeld zijn voor zes personen. Ruimte genoeg dus! Tel daar de weidse omgeving bij op en je weet dat je hier als liefhebber van rust en vrijheid op je plek bent.

DELTA makelaardij helpt je graag bij de aankoop van een dergelijke recreatiewoning. Als lokale makelaar én liefhebber kennen wij de omgeving namelijk als geen ander. Vanuit Burgh-Haamstede maak je eindeloze strandwandelingen of fiets je door het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westenschouwen. Aan natuurschoon geen gebrek op Schouwen-Duiveland. Met een beetje geluk kom je zelfs reeën, damherten of wilde shetlandpony’s tegen.

Breng je hier met het gezin en aanhang de weekenden of vakanties door? Dan is voor elk wat wils. Er gaat een grote waterpartij door het hele park die gebruikt kan worden als visvijver. Leuk voor zowel jong en oud. Ben je op zoek naar levendigheid? Het naburige Renesse staat onder jongeren beter bekend vanwege het uitgaansleven. Uitgebreid winkelen of genieten op een terrasje kan in het dichtbijgelegen Zierikzee. Vergeet een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans niet en bezoek als nieuwkomer het museum van Burgh-Haamstede, wat meer verteld over de lokale cultuurgeschiedenis.

Concreet zijn er in Landal Villapark Livingstone 120 vrijstaande villa’s te vinden voor tijdelijke bewoning. Ieder met een dubbele parkeerplaats voor het huis. Over het algemeen worden deze vakantiewoningen door eigenaars ingezet voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat je weet wie je buren zijn en dat er geen doorloop is qua bezoekers, wat bijdraagt aan de rust in het park. De verhuur van recreatief onroerend goed is in dit vakantiepark dus niet zozeer de norm. Daarvoor kun je wellicht beter uitkijken naar andere of nieuwbouwprojecten. In beide gevallen geldt dat DELTA begeleidt als recreatiemakelaar in Zeeland.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht