Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Zeeland Village is een ruim opgezet park met vrijstaande bungalows in een groene omgeving! Dit park heeft diverse speeltuinen en is dan ook zeer kindvriendelijk te noemen. Binnen een kwartier fietst u naar de Noordzee en in 10 minuten loopt u naar de jachthaven van Scharendijke en het Grevelingenmeer. En wilt u er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, het bezoekers centrum van de indrukwekkende Oosterscheldekering. Ook een bezoek aan het bruisende Renesse mag tijdens uw vakantie niet ontbreken. Met haar vele stranden, terrassen en monumenten is deze kustplaats een echte trekpleister. De stranden van Renesse hebben bovendien een Blauwe Vlag – het keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Het dorp Scharendijke
Scharendijke is een klein dorp van zo’n 1.400 inwoners, mede door haar ligging is het een bekende locatie aan de Zeeuwse kust. Nabij het park is er op loopafstand een grote supermarkt gelegen. Scharendijke is zeer geliefd bij zeilers, (kite)surfers en sportduikers en niet te vergeten de strandliefhebbers.

Ben jij op zoek naar een recreatiewoning op het vakantiepark Zeeland Village in Scharendijke of wil jij  je vakantiewoning verkopen? Wij hebben kennis van het vakantiepark, de geldende voorwaarden en regels en uiteraard de omgeving en helpen je graag! Wonen kopen of verkopen in Scharendijke? Neem contact op met Delta makelaardij, jouw makelaar actief in Scharendijke.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht