Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Vakantiepark Schouwenduin
Gelegen in de buurt van strand, duinen, zee en bos vindt je Vakantiepark Schouwenduin.
Het park is kleinschalig en groen en biedt een unieke mix van privacy en gezelligheid in een bijzonder veelzijdige omgeving gelegen in Burgh-Haamstede.
De bar met terras op het park biedt de mogelijkheid voor een hapje of een drankje en een plek om elkaar te ontmoeten. Interesse in het park? Neem eens een kijkje op de website: https://schouwenduin.nl/

De omgeving van Burgh-Haamstede biedt natuurlijke schoonheid, met duinen, stranden en bossen in de buurt. De regio staat bekend om diverse buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen, en de stranden trekken bezoekers, vooral in de zomermaanden.

Als je van plan bent om Burgh-Haamstede of Schouwen-Duiveland te bezoeken, kun je de lokale geschiedenis verkennen, genieten van de natuurlijke omgeving en deelnemen aan recreatieve activiteiten in de buitenlucht. De regio staat ook bekend om zijn zeevruchten, dus het proberen van lokale gerechten kan een heerlijk onderdeel van je bezoek zijn.

Ben jij op zoek naar een ruime en groene vakantiewoning met veel privacy in een prachtige omgeving? Of lijkt je dit een goede investering op het gebied van recreatief onroerend goed? Check dan snel ons aanbod of schrijf je in als zoeker! Wij zijn bij uitstek de makelaar die recreatief aanbod in Burgh-Haamstede presenteert.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht