Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Lamsoor 47

4341 RW Arnemuiden

€ 569.000,- k.k.

Home
>
Aanbod
>
Woning
omschrijving

Omschrijving

kenmerken

Kenmerken

video

Media

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

    Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

    Inschrijven e-mailnieuwsbrief



    Omschrijving

    Op het mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt het prachtige project De Veerse Wende. Het bestaat uit een 4* Fletcher hotel, 18 waterwoningen en 38 luxe recreatie appartementen. Het appartementencomplex is gesitueerd aan de eigen jachthaven en grenst aan het Veerse Meer, hier kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw balkon of tuin.

    Let op, deze appartementen worden verkocht voor recreatief gebruik (zonder verhuurverplichting!). Vraag alle informatie over het project en dit specifieke appartement bij ons op!

    Appartement | Lamsoor 47
    Dit prachtige appartement bevindt zich een fantastische plek in het complex en heeft een prachtig uitzicht over het Veerse Meer! Dit appartement wordt super de luxe aan u opgeleverd.

    Het appartement is volledig en luxe afgewerkt en compleet ingericht. De vloeren zijn uitgevoerd in PVC visgraat in de kleur eiken, wanden en plafonds zijn strak en geschilderd in de kleur 9010. De luxe handgemaakte keuken met kookeiland van topkwaliteit is uitgevoerd met apparatuur van Bosch (koel-vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat, combioven, quooker en een luxe keukenblad), Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche.
    De meubelen zijn met zorg uitgekozen en maken samen met de overige inventaris een de heerlijke bedden het appartement helemaal af.

    Alle appartementen beschikken over een ruime berging van 6 m2, een eigen parkeerplaats voor de auto en een eigen ligplaats voor de boot in het haventje achter het hotel.

    Als u de sleutels overhandigd krijgt kunt u er direct in om zelf te gaan genieten of het (deels) in beheer te geven voor recreatieve verhuur via Ruiterplaat Vakanties.

    DE LOCATIE | Vogelvrij en heerlijk centraal
    Het appartementencomplex heeft een eigen jachthaven en ligt direct aan het Veerse Meer. Bij uw appartement kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer opvaren. Een dagtocht maken naar het prachtige Middelburg of over het grootste Nationaal Park van Nederland de Oosterschelde naar nóg zo’n pittoresk stadje, Zierikzee. Het appartementencomplex heeft verder een centrale ligging ten opzichte van grotere steden als Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen.

    DE OMGEVING
    Er bevinden zich een aantal leuke steden rondom het Veerse Meer. Populair zijn Veere, Middelburg, Domburg, Goes en Zierikzee. Veere, de parel aan het Veerse Meer, is een echte aanrader voor de luie zondagen. Door de vele monumenten proeft u direct de rijke historie. De leuke restaurantjes en pittoreske winkeltjes maken het nog meer bijzonder. Maak een fiets- of wandeltocht langs het meer om deze leuke stadjes en de natuur rondom het Veerse Meer te herkennen.

    Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en waterduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kunt u hier prima terecht. Het Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. U vindt er speelweides en wandelbossen.

    Disclaimer
    Deze informatie is door de medewerkers van DELTA makelaardij zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend en wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onjuistheden, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij wijzen u in het algemeen op uw onderzoeksplicht. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Indien u via bemiddeling door DELTA makelaardij een koopovereenkomst aangaat met verkoper wordt standaard een waarborgsom/bankgarantie verlangd ter hoogte van 10% van de koopsom. Bij woningen ouder dan 1993 nemen wij standaard een asbest-, bodem- en ouderdomsclausule op in de koopovereenkomst. Voor onze privacy policy verwijzen we u naar onze website.

    Kenmerken

    bouwjaar

    Bouwjaar

    2022
    Wonen

    Wonen

    81 m2
    kamers

    Kamers

    3
    perceel

    Perceel

    Bouwjaar:
    2022
    Aantal kamers:
    3
    Isolatie:
    Volledig geïsoleerd, HR glas
    Ligging:
    Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
    Aantal slaapkamers:
    2
    Verwarming:
    CV ketel
    Woonoppervlakte:
    81 m2
    Warm water:
    CV ketel
    Energie Label:
    A
    Garage:
    Parkeerplaats
    Inhoud:
    268 m3
    Status:
    Beschikbaar

    Media

    plattegronden

    Plattegronden

    vr

    Meer foto's

    Locatie

    Interesse?

    Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

    Maak een afspraak
    Download brochure

    Meer weten over
    de mogelijkheden met financiering.

    Lees meer
    banner afbeelding