Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Zoeken en vinden

Zodra jij kiest voor DELTA makelaardij zorgen wij voor de perfecte aankoop. Zo simpel is het. Op basis van jouw wensen gaat de Sherlock Holmes uit Zierikzee op pad. Doorgaans leidt dat tot een prachtige aankoop! We weten namelijk precies waar we moeten zoeken.

Kijken en vergelijken

Huis gevonden? Dan weet jij dat meteen. Natuurlijk hebben wij volop gezocht en jouw wensen zo goed mogelijk vertaald, maar het eindoordeel is aan jou. Daarom is het tijd om te kijken en te vergelijken. Past het huis bij jou? Voldoet het aan jouw wensen? Zie je potentie? Dan gaan wij aan de slag met het vervolg van het aankoopproces.

Was dit nog niet het huis wat je zocht? Dan zoeken wij gewoon verder!

Kopen en afhandelen

Zodra we een mooi huis op het oog hebben, is het helaas nog niet van jou. Het is tijd om een bod uit te brengen en de onderhandeling te starten. Hoewel wij in het voortraject een belangrijke rol spelen, komt onze kennis en expertise nu helemaal tot z’n recht. In onderhandelingen sta je namelijk vele malen sterker. Daarbij zorgen we voor een deskundig financieel advies.

Kortom, DELTA makelaardij als aankoopmakelaar bespaart jou een hoop moeite en tijd! Wil je meer weten over deze dienst of schakel je ons het liefst vandaag nog in? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Ik wil een woning aankopen
Voor de aankoop van een woning ben je aan het goede adres.

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!