Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

In de startblokken

Je woning verkoopt het beste met beelden van een frisgroene tuin tegen een strakblauwe lucht. Het lentezonnetje dat door ramen en deuren naar binnen valt doet de rest. Met DELTA Voorverkoop zorg je ervoor dat je een daverende entree maakt op de woningmarkt in Zeeland, maar…. pas als jij dat wilt! Ideaal dus als je liever eerst een nieuwe woning zoekt en pas daarna begint met verkopen.

Stappenplan bij Voorverkoop:

  • Gezamenlijk het doel bepalen.
   Samen met de makelaar bepaal jij het doel om een maximaal resultaat te kunnen behalen. Hier is uiteraard de verkoopprijs, maar ook de snelheid, de verkoopvoorwaarden en jouw persoonlijke wensen van belang.
  • Fotoreportage laten vastleggen.
   We gaan van start met een fotoreportage en vlotte videotour waar alle pluspunten van de woning worden uitgelicht en iedere ruimte goed tot zijn recht komt. De foto-tiplijst ontvang je van tevoren. Uiteraard werken we enkel met professionals.
  • Meetrapport en plattegronden laten opmaken.
   De inmeter komt vaak samen met de fotograaf langs om iedere vierkante meter op te nemen en verhelderende plattegronden (2d en 3d) te kunnen realiseren.
  • Een doorslaggevende woningpresentatie maken.
   De foto’s en plattegronden worden gebundeld met een pakkende verkooptekst om alle details van de woning te kunnen tonen aan potentiële kopers. Hoe beter de presentatie, hoe hoger het respons en het resultaat.
  • Leadbestand verzamelen. 
   In de tussentijd zitten wij niet stil bij het verwerven van belangstellenden voor jouw woning, want iedere dag zijn wij weer in contact met nieuwe woningzoekenden. Afhankelijk van de aanpak en het doel worden diverse zoekers al getipt dat een woning te koop is die aan hun wensen voldoet.
  • Slechts één klik op de knop en van start
   Wanneer jij er klaar voor bent en waarbij we alle stappen en de strategie nog even goed met elkaar doornemen.

OPSTARTKOSTEN slechts € 350,- inclusief btw
Courtage betaal je pas bij de notaris

Zet je woning op scherp

De woningmarkt is duidelijk in beweging. Iedere potentiële koper beseft zich dat een (vakantie)huis in Zeeland een geweldige kans is. Daarom is het van belang dat jij als verkopende partij extra goed voorbereid bent. Wie weet komt zomaar jouw eigen droomwoning voorbij… En dan is het fijn dat je weet dat je snel kunt schakelen. Doe daarom nú de intake met een waardebepaling, en laat de verkooppresentatie van je woning alvast in orde maken. Daarmee sta jij in de startblokken!

Aantrekkelijke voordelen

Of je nu van plan bent te verkopen in Zierikzee, Bruinisse, Oosterland, Burgh-Haamstede, Renesse of Kamperland, na een uitstekende voorbereiding staat alles gereed voor verkoop én kunnen wij snel schakelen. DELTA Voorverkoop geeft je een sterke marktpositie. Graag gedaan! Als je wilt denken we ook alvast mee over aankoop. Informeer bij ons naar de voordelen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, wij zullen je alles verder toelichten en denken graag met je mee.

Ik start met voorverkoop
Eerst zoeken en dan verkopen!

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!