Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Financieel advies

Een huis kopen dioe je niet zomaar, dat moge wel duidelijk zijn. Als je dan al een hypotheek kunt aanvragen, zit je er waarschijnlijk ook voor zo’n 30 jaar aan vast. Een goed advies over jouw financiële situatie is dus superbelangrijk! Bij DELTA makelaardij beseffen we dat maar al te goed.

Hypotheek en huis onder één dak

Omdat we jou graag optimaal helpen en de beste (ver)koop voor jou willen regelen, is onze financieel hulp altijd dichtbij huis. Zowel in ons kantoor aan de Manhuisstraat in Zierikzee als aan de Veerweg in Kamperland bevindt zich een locatie van Zuiver Financieel. Als erkende en ervaren hypotheekadviseurs, weten ze als geen ander wat jij nodig hebt. Ze spreken daarom graag jouw situatie door en helpen je aan een objectief en realistische financieel advies.

Met onze financiële bovenburen hebben we al jaren een goede samenwerking. ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ is daarom zeker geen understatement wat ons betreft. Wij vertrouwen je dan ook graag toe aan Zuiver Financieel.

Steun ná de hypotheek
Is alles gelukt? De hypotheek rond gekregen? Mooi! Maar wij laten het daar niet bij. We blijven ook ná de hypotheeksluiting bij je betrokken! (Financiële) situaties kunnen namelijk veranderen, net als de hypotheekmarkt en fiscale wetgeving. Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Laat je adviseren en komt voorbereid om de markt!

Kijk ook eens naar de meest gestelde vragen op onze website: FAQ.

Ik wil graag advies over mijn financiele situatie
Hypotheek en huis onder één dak.

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!