Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Oriëntatiegesprek

Zodra jij plannen hebt om je huis te verkopen, gaan wij aan de slag. In een oriënterend gesprek gaan we samen op zoek naar jouw wensen en mogelijkheden. Daarna bespreken we de vervolgstappen door. Is alles helder? Dan starten we het proces! Bij DELTA makelaardij hebben we alles in huis om tot een succesvolle verkoop te komen. Uiteraard starten we met het bepalen van een reële vraagprijs; een die past bij jouw woning en de huidige woningmarkt.

Presentatie van de woning

Tijd voor actie! Jouw woning moet onder de aandacht komen bij de juiste mensen. Belangrijk dus om een aantrekkelijke en opvallende presentatie te hebben en de juiste kanalen in te zetten! Dat doen we met passende en heldere teksten, een sterke presentatie én professionele foto’s die de woningzoekenden laten ervaren alsof ze zelf binnen staan. Dan wordt het tijd om de woning kenbaar te maken bij diegene die zich aangemeld hebben voor onze zoekservice. Zo brengen we jouw woning gericht onder de aandacht en is de kans nog groter op een succesvolle verkoop!

Promotie en bezichtiging

Daarna is het grote publiek aan de beurt! Met een overtuigende presentatie plaatsen we jouw huis op onze diverse mediakanalen waaronder Funda, onze eigen website, VBO, Jaap.nl, Huislijn en op social media. Zodra de geïnteresseerden zich melden, regelen wij de bezichtigingen! Dit stemmen wij natuurlijk helemaal met jou af. Dat kan heel eenvoudig: even via de groepsapp of een belletje, wat je zelf prettig vindt. Korte lijntjes vinden we erg belangrijk! Zijn er serieuze gegadigden? Dan beginnen de onderhandelingen.

Afhandeling en verkoop

Komen we tot een akkoord samen met jou en de gegadigde(n)? Dan is jouw huis verkocht en mogen we je feliciteren; tijd voor champagne! Uiteraard moeten we niet vergeten dat er nog wat papierwerk volgt: de koopcontracten worden in orde gemaakt en uiteraard wacht er nog een officiële afhandeling bij de notaris. Ook daar zijn we bij betrokken, we begeleiden je sowieso tot en met de sleuteloverdracht.

Heb jij verkoopplannen of ben je juist eerst benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen je graag!

We voelen ons overal in thuis op Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland, van Bruinisse en Oosterland tot Burgh-Haamstede, Renesse en Kamperland. Vanuit hartje Zierikzee en Kamperland staan wij voor jou klaar.

Vraag gerust een vrijblijvende waardebepaling met advies aan!

Ik wil mijn woning verkopen
Voor de verkoop van jouw woning ben je aan het goede adres.

Over ons

Ons kantoor

In Zierikzee en in Kamperland staat dagelijks een team van enthousiaste professionals voor je klaar! En enthousiast zijn we: vol bevlogenheid en met veel plezier doen we ons werk en doorgaans rollen daar frisse ideeën uit. Dat alles doen we met een bak aan ervaring: al sinds 1992 helpen we mensen met de (ver)koop van hun huis. Vandaag de dag doen we dat onder leiding van Peter Kodde.

Wil je meer weten over de mensen van DELTA makelaardij?

Meer over ons

Waarom DELTA makelaardij?

Icon

Creatief

Bestaande wegen zijn soms handig, nieuwe ideeën vaak leuker. Bij ons is creativiteit gegarandeerd!

Icon

Duidelijk

Ons woord is helder! We doen wat we beloven en je weet altijd wat je aan ons hebt.

Icon

Snel en accuraat

Wij werken snel, maar blijven altijd scherp. Kwantiteit gaat nooit boven kwaliteit!