Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Delta Makelaardij is jouw makelaar in Wissenkerke

Wissenkerke is een charmant dorp gelegen op het eiland Noord-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en biedt een rustige omgeving voor mensen die willen genieten van het dorpsleven en de prachtige natuur. Het dorp heeft ongeveer 1.300 inwoners en staat bekend om zijn rustige en vriendelijke sfeer. Het noordzeestrand ligt op enkele kilometers afstand, daarnaast ligt Wissenkerke dicht bij het Nationaal Park Oosterschelde, waar u kunt genieten van prachtige wandelingen en fietstochten. Het park is ook een populaire bestemming voor vogelaars en natuurliefhebbers. Naast ons reguliere aanbod in Wissenkerke, hebben wij daarom ook speciaal de categorie recreatiewoningen.

Woning verkopen Wissenkerke

Delta Makelaardij is de makelaar om jouw huis te verkopen in Wissenkerke. Wij zijn gevestigd in Kamperland, vlakbij Wissenkerke. Doordat wij VBO makelaar zijn met een groot aanbod op Noord-beveland, weten wij hoe we jou woning verkopen tegen de beste mogelijke prijs. Een woning verkopen is een proces, waar wij jou graag bij helpen. We staan jou graag te woord wat we kunnen betekenen voor jou. Neem direct contact met ons op.

 

Waardebepaling Wissenkerke

Als je wil verhuizen, is het goed om te weten wat jouw woning waard is in Wissenkerke. Doordat wij veel kennis en ervaring hebben met het verkopen van woningen op Noord-Beveland, kunnen wij een goede indicatie geven van de waarde van jouw woning. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie, maar het geeft wel een realistisch beeld wat je ongeveer kunt verwachten. Benieuwd geworden naar jouw woningwaarde? Neem contact met ons op of vraag een waardebepaling aan.

Woning kopen Wissenkerke?

Wissenkerke is een prachtig dorp op een woning te kopen. Zo zijn er in het dorp verschillende leuke winkels, restaurants en cafés. In de zomermaanden zijn er regelmatig evenementen en activiteiten geroganiseerd in Wissenkerke zoals muziekfestivals, marketen en sportevenementen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk hier of neem direct contact met ons op.