Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

De Veerse Wende Fase 3

Home
>
Nieuwbouw
>
De Veerse Wende Fase 3
Bekijk video

Meer informatie
over dit project?

Ga naar projectwebsite

Omschrijving

Investeer in het ultieme vakantiegevoel aan het Veerse Meer!

Let op de prijzen zijn EXCLUSIEF btw. Exclusief voor recreatief gebruik en zonder verhuurverplichting.

Op werkelijk het mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt dit prachtige project. Op deze unieke locatie zijn inmiddels een 4* Fletcher hotel en 18 woningen gerealiseerd. In april 2022 is gestart met de bouw van 38 luxe appartementen als de laatste fase van het succesvolle project. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen ligplaats, berging en parkeerplaats en een adembenemend uitzicht. De oplevering zal in het voorjaar van 2023 plaatsvinden.

Dit exclusieve appartementencomplex is gesitueerd aan de eigen jachthaven en grenst aan het Veerse Meer, u kunt heerlijk genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw balkon of tuin.

DE LOCATIE | Vogelvrij en heerlijk centraal
Het appartementencomplex heeft een eigen jachthaven en ligt direct aan het Veerse Meer. Bij uw appartement kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer opvaren. Een dagtocht maken naar het prachtige Middelburg of over het grootste Nationaal Park van Nederland de Oosterschelde naar nóg zo’n pittoresk stadje, Zierikzee. Het appartementencomplex heeft verder een centrale ligging ten opzichte van grotere steden als Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen.

DE APPARTEMENTEN | Ongekende luxe
De appartementen zijn in verschillende types beschikbaar: 4-, 6- en 8-persoons, variërend in oppervlakte en indeling. Alle appartementen hebben een privé parkeerplaats en ligplaats in de haven.

Kenmerkend voor de appartementen van De Veerse Wende is het hoge afwerkingsniveau. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Daarnaast is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof kozijnen. De appartementen worden standaard voorzien van een compleet ingerichte keuken, een ruime badkamer en een pvc vloerafwerking naar keuze. Ook heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een luxe interieurpakket.

DE OMGEVING
Er bevinden zich een aantal leuke steden rondom het Veerse Meer. Populair zijn Veere, Middelburg, Domburg, Goes en Zierikzee. Veere, de parel aan het Veerse Meer, is een echte aanrader voor de luie zondagen. Door de vele monumenten proeft u direct de rijke historie. De leuke restaurantjes en pittoreske winkeltjes maken het nog meer bijzonder. Maak een fiets- of wandeltocht langs het meer om deze leuke stadjes en de natuur rondom het Veerse Meer te herkennen.

Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en waterduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kunt u hier prima terecht. Het Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. U vindt er speelweides en wandelbossen.

ONTWIKKELING, REALISATIE EN VERKOOP
De realisatie van project De Veerse Wende wordt in opdracht van DVW ontwikkeling B.V. uitgevoerd door Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. DELTA makelaardij begeleidt u tijdens het aankooptraject en Largo draagt zorg voor de eventuele mogelijkheid tot verhuur en het bijkomende beheer hiervan. Beide partijen hebben al vele jaren ervaring in verkoop, beheer en verhuur van recreatieobjecten.

Soort woningen

Bekijk nieuwbouw
B4
Arnemuiden
Prijs op aanvraag
Bekijk nieuwbouw
C
Arnemuiden
Prijs op aanvraag
Bekijk nieuwbouw
A3
Arnemuiden
Prijs op aanvraag

Specifieke wensen? Plaats een zoekopdracht, dan kunnen wij je helpen.

Lees meer
Bekijk nieuwbouw
A2
Arnemuiden
Prijs op aanvraag
Bekijk nieuwbouw
C
Arnemuiden
€ 689.000,- - € 895.000,-
Bekijk nieuwbouw
A5
Arnemuiden
€ 549.000,- - € 559.000,-
Bekijk nieuwbouw
A1
Arnemuiden
€ 569.000,- - € 575.000,-
Bekijk nieuwbouw
A4
Arnemuiden
€ 491.500,- - € 698.000,-
Bekijk nieuwbouw
A3
Arnemuiden
€ 532.000,- - € 775.000,-
Bekijk nieuwbouw
A2
Arnemuiden
€ 569.000,- - € 675.000,-
Bekijk nieuwbouw
B1
Arnemuiden
€ 499.000,- - € 615.000,-
Bekijk nieuwbouw
B2
Arnemuiden
€ 589.000,- - € 615.000,-
Bekijk nieuwbouw
B3
Arnemuiden
€ 559.000,- - € 625.000,-
Bekijk nieuwbouw
B4
Arnemuiden
€ 475.000,- - € 575.000,-