Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Huurappartementen Nieuwstraat Bruinisse

Home
>
Nieuwbouw
>
Huurappartementen Nieuwstraat Bruinisse

Omschrijving

Nog een aantal appartementen beschikbaar!

Het project wordt gerealiseerd specifiek voor de seniorendoelgroep (55+) waar behoefte aan is. Indien er nu of in de toekomst zorg aan huis nodig is, zijn alle stappen hiervoor al gemaakt en is het complex en de individuele appartementen daar voor ingericht en voorbereid!

In hartje Bruinisse zijn 13 appartementen gerealiseerd voor de verhuur. De appartementen zijn gelegen op zowel de begane grond als de eerste etage. De appartementen maken deel uit van een complex waar zich ook het gezondheidscentrum op de begane grond bevindt. Hier is een fysioruimte, een apotheek, en huisartspraktijk en de plaatselijke bibliotheek aanwezig. Op de eerste etage is voor alle appartementen een prachtige binnenplaats aanwezig voorzien van glazen wanden en zonwering.
Ieder appartement wordt volledig afgewerkt voorzien van een luxe keuken, badkamer, toilet, vloeren en afgewerkte wanden. De appartementen zijn werkelijk instapklaar!

Type appartementen
De appartementen variëren van 72,7 t/m 135 m2 aan woonoppervlakte. Ieder appartement wordt volledig afgewerkt voorzien van een luxe keuken, badkamer, toilet, vloeren (visgraat pvc-vloer) en afgewerkte wanden.

De appartementen zijn volledig voorzien van vloerverwarming en een eigen warmtepomp en zonnepanelen voor lage maandelijkse energielasten.

Gezamenlijke buitenruimte
Op de etage is een mooie gezamenlijke binnenplaats gecreëerd met een glazen dak en zonwering. Hier komt het trappenhuis en de lift ook op uit en vindt u de toegang naar een deel van de appartementen.

Verwachte oplevering
naar verwachting zijn de appartementen per mei 2024 beschikbaar voor de verhuur!

Enkele verhuurvoorwaarden:
- huurperiode voor onbepaalde tijd;
- waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- er wordt een huurcheck uitgevoerd (Huurcheck NL);
- maximaal 1 klein huisdier toegestaan (of in overleg);
- roken in appartementen niet toegestaan.

Soort woningen

Bekijk nieuwbouw
B
Bruinisse
Prijs op aanvraag
Bekijk nieuwbouw
A1
Bruinisse
Prijs op aanvraag
Bekijk nieuwbouw
A
Bruinisse
Prijs op aanvraag

Specifieke wensen? Plaats een zoekopdracht, dan kunnen wij je helpen.

Lees meer