Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Veerse Kreek Fase 2

Home
>
Nieuwbouw
>
Veerse Kreek Fase 2

Meer informatie
over dit project?

Ga naar projectwebsite

Omschrijving

Luxe vakantievilla’s, geïnspireerd op oude vissersdorpen. Fantastisch gelegen aan de zuidkant van het Veerse Meer, nabij de jachthaven van het authentieke dorpje Wolphaartsdijk. Kies voor volledig eigen gebruik of het professionele beheer- en verhuurconcept van Roompot met een prachtig rendement!

Bekijk de projectwebsite voor een virtuele tour en interactieve parkplattegrond of neem direct contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een afspraak op locatie!

Let op de prijzen zijn exclusief BTW en inventarispakket.

Het park VeerseKreek
VeerseKreek bestaat in totaal uit 281 vakantievilla’s verdeeld over 3 fases en fase 2 nadert zijn voltooiing. De villa’s zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen: van 4 tot maar liefst 16 personen! Water is de verbindende factor in het landschapsontwerp: alle villa’s hebben zicht op of liggen zelfs pal aan het water. VeerseKreek is bij uitstek een gezellig familiepark! Zo is er aan alle generaties gedacht om een aantrekkelijke vakantiebestemming te creëren. Van een gezellige binnenhaven, een restaurant, een supermarkt, een binnenzwembad, de speelboot en steigers aan het water.

Investering
Of u nu een woning op VeerseKreek aankoopt voor verhuur of voor eigen gebruik, u profiteert dit voorjaar door de eerste 2 jaar geen parkbijdrage te betalen! Geniet extra van uw woning door dit directe voordeel. Extra interessant maakt dat alle woningen uit de tweede fase nog voor de zomer gebruiksklaar zijn! Direct genieten dus! Kiest u voor verhuur, dan kan dit zeer interessante rendementen opleveren. Vraag bij ons naar meer informatie.

Woningtypes
In totaal zijn 8 woningtypes aanwezig op het park, waar momenteel nog 4 types beschikbaar zijn: 4-persoonsvilla's comfort en luxe en 6-persoonsvilla's comfort en luxe. De luxe vakantievilla's zijn in de basis al compleet uitgerust. Met diverse optiepakketten kunt u zowel in- als het exterieur naar wens uitbreiden o.a. met luxe inventarispakketten. Zorgeloos genieten!

Omgeving
Het Veerse Meer is een geliefde plek voor recreanten, denk aan zwemmen, surfen, zeilen en natuurlijk gewoon heerlijk ontspannen. Hier komt u tot rust langs de oevers, op de eilandjes en in de gezellige plaatsen rondom.

Bekijk de projectwebsite voor een virtuele tour en interactieve parkplattegrond of neem direct contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een afspraak op locatie!

Soort woningen

Bekijk nieuwbouw
6-persoons Comfort MB06
Wolphaartsdijk
€ 419.000,- - € 428.100,-
Bekijk nieuwbouw
6-persoons Luxe KG06
Wolphaartsdijk
€ 451.000,- - € 453.950,-
Bekijk nieuwbouw
4-persoons Luxe YE04
Wolphaartsdijk
€ 379.000,- - € 379.000,-

Specifieke wensen? Plaats een zoekopdracht, dan kunnen wij je helpen.

Lees meer
Bekijk nieuwbouw
4-persoons Comfort VE04
Wolphaartsdijk
€ 342.200,- - € 343.000,-