Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

A2

Arnemuiden

Prijs op aanvraag

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

Op het mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt het prachtige project De Veerse Wende. Het bestaat uit een 4* Fletcher hotel, 18 waterwoningen, reeds gerealiseerd en volledig uitverkocht, en 38 luxe recreatie appartementen, binnenkort in de verkoop! Dit appartementencomplex is gesitueerd aan de eigen jachthaven en grenst aan het Veerse Meer, hier kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht vanaf uw balkon of tuin.

Start verkoop eind augustus 2021!
Maak alvast uw interesse kenbaar en we houden u op de hoogte!

DE LOCATIE
Vogelvrij en heerlijk centraal
Het appartementencomplex is aan de eigen jachthaven gesitueerd en direct aan het Veerse Meer. Bij uw appartement kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer op varen. Een dagtocht maken naar het prachtige Middelburg of over het grootste Nationaal Park van Nederland de Oosterschelde naar nóg zo’n pittoresk stadje, Zierikzee. Het appartementencomplex heeft verder een centrale ligging ten opzichte van grotere steden als Rotterdam, Breda, Gent en Antwerpen.

DE APPARTEMENTEN
Ongekende luxe en bijzonder sanitair
Kenmerkend voor de appartementen van De Veerse Wende is het hoge afwerkingsniveau. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De dragende wanden en de vloeren zijn van beton. Daarnaast is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof kozijnen. De appartementen worden standaard voorzien van pvc vloerafwerking naar keuze. Ook heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een luxe interieurpakket.

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding