Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type A

Zierikzee

€ 430.000,- - € 455.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

OMSCHRIJVING TYPE A
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het A-type appartement heeft een woonoppervlakte van 92 m² en een buitenruimte van 12 m². Door de grote raampartijen oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op westen of oosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u prachtig uitzicht heeft over het groene en waterrijke Noorderpolder. Afhankelijk van welke van de 6 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het westen of oosten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage.

Open woonkeuken
Wanneer u het appartement via de voordeur en de hal binnenkomt, treft u als eerste de woonkamer en de open woonkeuken aan. Het zitgedeelte grenst aan uw sfeervolle balkon.

Twee slaapkamers, ruime badkamer en volop opbergruimte
Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw appartement heeft u een mooi uitzicht, dat heeft u ook vanuit alle twee de (slaap)kamers. Aan opbergruimte geen gebrek. De kleinere berging is prima bruikbaar als wasruimte en in de grote berging is er naast de installaties volop opbergruimte. Ook aan de ruime badkamer zult u veel gemak beleven. In de hal is een separaat toilet voorzien.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
- Lucht warmtepomp inclusief koeling
- Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
- Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
- WTW-installatie
- Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Type A 15
Zierikzee 4303 BH
€ 455.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type Asp 11
Zierikzee 4303 BH
€ 435.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type Asp 18
Zierikzee 4303 BH
€ 445.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type A 8
Zierikzee 4303 BH
€ 445.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type A 1
Zierikzee 4303 BH
€ 440.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding