Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type B

Zierikzee

€ 515.000,- - € 530.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

OMSCHRIJVING TYPE B
Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Het B-type appartement heeft een woonoppervlakte van 112 m² en een buitenruimte van 9 óf 10 m². Het hoekappartement krijgt via het balkon en de grote ramen extra veel licht binnen. Zo oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

Balkon op noordwesten of noordoosten
Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon, waar u prachtig uitzicht heeft over het groene en waterrijke Noorderpolder. Afhankelijk van welke van de 6 bouwnummers u kiest, bevindt het balkon zich op het noordwesten of het noordoosten, op de begane grond, de 1e etage of de 2e etage.

Open woonkeuken en oase van licht
In de woonkamer treft u, mede door de grote schuifpui richting het balkon, meteen een oase van licht aan. In het woongedeelte met fijne zithoek en de open woonkeuken met kookeiland is het alleen maar genieten!

Twee slaapkamers, ruime badkamer en berging
Het appartement beschikt over 2 (slaap)kamers. De grootste slaapkamer grenst direct aan de ruime badkamer. In de hal is nog een separaat toilet voorzien. Ook gaat u via de hal, de eerste deur na binnenkomst, de berging binnen.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
- Lucht warmtepomp inclusief koeling
- Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
- Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
- WTW-installatie
- Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Type Bsp 17
Zierikzee 4303 BH
€ 530.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type Bsp 10
Zierikzee 4303 BH
€ 520.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type B 16
Zierikzee 4303 BH
€ 515.000,-
Bekijk nieuwbouw
Type B 9
Zierikzee 4303 BH
€ 525.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding