Donderdag 8 juni 2023 zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten. Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type E

Zierikzee

€ 380.000,- - € 380.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

OMSCHRIJVING TYPE E
Het appartement type E is uniek in Noorderlofts Majestat, er is er slechts 1 van! Dit type heeft een woonoppervlakte van 79 m² en een buitenruimte van 10 m². Door het vele licht dat via het balkon en de grote ramen binnenstroomt, oogt de woning ruimtelijk.

Balkon op zuidwesten
Vanuit de woonkamer én de slaapkamer bereikt u direct het balkon, vanwaar u uitkijkt op de Emil Sandströmweg. Het appartement van type E bevindt zich op het zuidwesten. Zo geniet u op uw balkon volop van de (avond)zon!

Open woonkeuken en oase van licht
In het woongedeelte komt u als eerste in de open woonkeuken. Verderop bevindt zich aansluitend het zitgedeelte met uitzicht op het zonnige balkon.

Twee slaapkamers, badkamer en berging
Het appartement beschikt over twee (slaap)kamers: een ruime slaapkamer en een ruimte die u ook kunt inrichten als hobbykamer of werkplek. In de hal is een separaat toilet voorzien. Ook gaat u via de hal, de eerste deur na binnenkomst, de berging binnen.

Energiezuinig en comfortabel
De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
- Lucht warmtepomp inclusief koeling
- Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
- Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
- WTW-installatie
- Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Type E 7
Zierikzee 4303 BH
€ 380.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding