Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Noorderpolder fase 2E Noorderlofts Zierikzee | permanent

Omschrijving

Dit nieuwbouwproject is uitverkocht! Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Noorderpolder? Schrijf u bij ons in!

Noorderpolder
De wijk Noorderpolder in Zierikzee is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur, dankzij het nabijgelegen door Zweden aan Schouwen-Duiveland geschonken ziekenhuis, na de watersnoodramp van 1953.

Noorderlofts appartementen
Appartementen zijn zeer gewild in Noorderpolder. De snelle verkoop van Sandström bewijst dat. Met Noorderlofts komt er nu ook een appartementengebouw voor een doelgroep die meer ruimte, luxe en comfort wenst. Deze exclusieve en stijlvolle ontwikkeling aan de waterrand van Noorderpolder telt (slechts) negen appartementen. Lofts, gezien de enorme leefruimte die de appartementen bieden. Concessies worden hier niet gedaan. Niet in ruimte, niet in kwaliteit, niet in veiligheid. Zo kunt u altijd meerdere gasten ontvangen, bieden de balkons meer dan voldoende buitenruimte en biedt de eigen parkeerkelder u via de lift praktische toegang tot uw appartement.

Verkoop Noorderlofts
In de voorverkoop, aan de geïnteresseerden van het eerste uur, zijn bijna alle appartementen verkocht. Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbaarheid. Let op, neem persoonlijk contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Alle informatie omtrent dit prachtige en luxe appartement lichten wij graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek.
Schrijf u ook gerust in om op de hoogte te blijven van toekomstige ontwikkelingen!

Dit project is in gezamenlijke verkoop met Bijdevaate Makelaardij O.G. B.V.