Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Harbour Village Arnemuiden | recreatief

Omschrijving

Duurzaam gebouwd met alleen de beste materialen, een zeer luxe uitstraling en een eigen overdekt botenhuis zoals geen enkele vakantievilla in de wijde omgeving dat biedt. Villa’s met werkelijk een zee aan ruimte, een grandioos terras – letterlijk – boven het water, met een fenomenaal uitzicht. Een unieke investering en unieke vakantiebeleving!
Alle gewenste voorzieningen en een fantastische beachclub bevinden zich in de directe nabijheid, net als prachtige historische steden in Zeeland en België. Binnen twintig minuten varen bent u op het breedste en schoonste strand van Nederland. Ook zou u bijna vergeten dat Harbour Village slechts twee minuten rijden van de snelweg af ligt, gezien de oase van rust en ruimte die deze plek biedt…. Hier wordt het meest prestigieuze resort van West-Europa gerealiseerd!
Zoekt u naar een waardevaste investering, dan is dit absoluut een uitgelezen kans. U investeert in een exclusief vakantiehuis dat u kunt verhuren, maar waar u ook zelf volop van zult genieten. Hier nadert een prachtig exclusief vakantieresort met 78 design watervilla’s zijn laatste bouwfase. Het resort wordt medio 2021 in zijn geheel opgeleverd. Dan kan het genieten pas echt beginnen. Prijzen vanaf € 975.000,- exclusief BTW. Neemt contact met ons op voor de beschikbaarheid en/of een bezichtiging van de modelwoning.