Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Noorderpolder Fase 1 en 2 (t/m 2d) | permanent

Omschrijving

Dit project is succesvol uitverkocht!

In fase 2 is als laatste gerealiseerde project een appartementencomplex gerealiseerd genaamd Sandström appartementen in Zierikzee.

Appartementencomplex

Noorderpolder Sandström telt 30 ruime en lichte appartementen. De woonkamers zijn voorzien van een riante schuifpui, grenzend aan een ruim balkon. De strak vormgegeven woningen hebben een hedendaagse uitstraling, gecombineerd met een traditioneel Scandinavisch kleurenpalet. De appartementen aan de oostzijde hebben vrij uitzicht over een waterpartij.

Energie van de toekomst

De appartementen zijn niet aangesloten op het aardgasnet: de energie- en warmtevoorziening is volledig elektrisch. U geniet van het comfort van vloerverwarming en het voordeel van eigen zonnepanelen. Hiermee is uw (toekomstige) appartement gereed voor de toekomst!

Noorderpolder, een gewilde wijk

Noorderpolder was al een gewilde wijk, maar nu alle scholen, sport- en zorgvoorzieningen in de directe omgeving operationeel zijn, neemt de populariteit helemaal toe. Daarnaast is de ligging van Zierikzee bijzonder praktisch. Zeeuwse winkelsteden als Goes en Middelburg liggen vlakbij en files zijn zeldzaam. Via de Grevelingendam en Brouwersdam ben je in een mum van tijd in de Randstad. Ook Vlaamse steden als Gent en Antwerpen zijn in ongeveer een uur aan te rijden.