Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis waardebepaling aan!

Patiowoningen Waterwijk | permanent

Omschrijving

Dit project is succesvol uitverkocht.

Als laatste fase in Waterwijk zijn er 5 prachtige levensloopbestendige woningen in de verkoop gegaan en deze worden in 2021 gerealiseerd. Bungalows met bijna het volledige woonprogramma op de begane grond en een extra (logeer-)kamer op de etage.

De woningen hebben een woonoppervlakte van 125 m2 en percelen variërend van 258-279 m2! De woningen zijn zo ontworpen dat bijna het volledige woonprogramma zicht op de begane grond bevindt gekoppeld aan een fijne patio tuin.  Iedere woning heeft een eigen ruime oprit en een inpandige berging.

Gasloos en energiezuinig
De woningen worden gasvrij opgeleverd, zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming door de gehele woning en een EPC-waarde <0.4

Omgeving
Waterwijk Zierikzee is een ambitieus en inspirerend woonplan. Het totale plan wordt gekenmerkt door een relatief stedelijke verkaveling, veel water en veel groen, verrassende architectuur, met de allure van singels, hoven en grachten en wordt gekoppeld aan een prachtig zicht op Zierikzee, de jachthaven en de Oosterschelde.

Ontwikkelaar
De ontwikkeling is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra en ook infrastructuur.